Следва

Мадона изненада Дрейк с целувка на Coachella

"Абсолютно неуважение": Кейт Ъптън скочи на Тери Ричърдсън

Кейт Ъптън, русата секс-бомба, чиято шеметна кариера стартира от страниците на култовото Sports Illustrated, е бясна от факта, че видео, снимано през 2012 година от Тери Ричърдсън...

Други преди 9 години

Кейт Ъптън, русата секс-бомба, чиято шеметна кариера стартира от страниците на култовото Sports Illustrated, е бясна от факта, че видео, снимано през 2012 година от Тери Ричърдсън, е излязло на светло, при което, съвсем естествено, взривява интернет. За случая моделът разказа в интервю пред Алекса Чънг.

Във видеото, озаглавено Cat Daddy, 19-годишната Ъптон в изрязани бикини танцува пред камерата. Сега моделът признава, че е шокирана от това, че видеото е попаднало в интернет, защото е снимано за развлечения и е трябвало да остане в тайна.

На въпрос на Чънг за това, какво е казала на фотографа по този повод, Ъптън отговаря:

Казах: "Това е тотално неуважение, можеше да ме попиташ!"

Припомняме, че в кариерата си Ричърдсън е "взел скалповете" на много звезди: позирали са му Лейди Гага, Миранда Кер, Бар Рафаели и кой ли още не.

Естествено, не всички са луди по неговата работа и поведение - през есента на 2013 година някоя си Алиса Еренфрид излезе с петиция против художника. Тогава жената призова известните модни списания и брандове да бойкотират фотографа.

В петицията се твърдеше, че Ричърдсън експлоатира моделите си, прави снимки, унижаващи достойнството на участника в тях, и всъщност е напълно непрофесионален и неадекватен. През 2014-а фотографът отново бе обвинен в сексуално домогване.

More from View Sofia

More Други