Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 14 - 19 април

Малкото и голямо Кате излязоха на разходка по празниците

Малкото и голямо Кате излязоха на разходка по празниците

People of art преди 9 години

Най-добрият кулинар сред родните актриси Катерина Евро показа внучката си с умилителен кадър в социалната мрежа по Великден, забелязаха колегите от Монитор. Само след седмица дъщеричката на Сашо Кадиев и музата му Таня Тончева ще навърши месец, а гордата баба не спира да обсипва с грижи снаха си и бебето. Тя приготвя лично храната за родилката и използва всеки слънчев час, за да разходи малкото Кате. Дебютът й с количка в екстремната градска среда се оказал неприятен, тъй като дори около дома й в Кокаляне улиците били задръстени с коли. „Чудя се по кой тротоар да разходя количката с внучето?”, ожали се звездата във Facebook, а приятелите й я посъветваха да вземе на детето самолет, ако ще го отглежда на родна земя.



Още преди да заработят за наследник Сашо и Таня бяха категорични, че ако имат дъщеря ще я кръстят на Катерина Евро. От суеверие водещия на „Преди обед” и „България търси талант” купи креватче и основните аксесоари за бебето в последния момент. „Хората много се втелясват, като стане дума за дете. То си се ражда, най-важното е да е здраво, оттам нататък грижите са си нормални, няма нищо специално”, обясни звездата на Малък градски театър „Зад канала”. Когато с Таня осъмнали над положителния тест за бременност, решили да се преместят при Катето Евро, за да ползват помощта й при отглеждането на детето.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра