Следва

Men’s exhibit: Правилата на Hackett за по-добър живот

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

В неделя бяха филмовите награди на MTV и, разбира се, не минаха без модни гафове. Короната определено...

All fashion преди 8 години

Photoshop диета за Марая

Определено Марая Кери е доста талантлива, за това се радваме, че издава нов албум, но и определено смятаме, че певицата не изглежда точно така в действителност, както на снимките за него.

Изглежда, че Мими е решила да мине на Photoshop диета за фотосите, придружаващи последния й албум “To Infinity”. 45-годишната дива изглежда по-кльощава, отколкото някога смя я виждали, облечена в черна мини рокля на Saint Laurent и високи токчета. В подкрепа на тезата, че въпросната снимка е минала през доста манипулации идва една друга снимка, която бившият на Марая, Ник Кенън, публикува на нейния Instagram профил няколко дни преди премиерата на албума. На снимката отново я виждаме с черна рокля, но освен подобната визия няма как да не забележим и значителната разлика в килограмите.

Нямаме проблем с естествените извивки на Марая, просто не ми харесва, когато тя си мисли, че задължително трябва да свали няколко килограма чрез Photoshop.







Жизел излиза в пенсия



Ще го направи ли, няма ли да го направи? Това е въпросът, който вълнува множество модни фенове, а и не само, след като Жизел обяви новината, че се оттегля от модния подиум в скорошно интервю с бразилския вестник "Folha de Sao Paulo". Изглежда че супермоделът сериозно мисли да предприеме тази крачка и казва в интервюто: "Автоматично тялото ми ме кара да се замисля, дали това, което правя си струва и ме помоли да спра… Уважавам тялото си и смятам, че е привилегия да бъда в състояние да спра."

Уважаваме избора на Жизел, въпреки че ще ни бъде тъжно да не я виждаме на модните подиуми, защото с това решение бразилската красавица слага край на една епоха в модния бизнес. Радваме се все пак, че може и да не я виждаме по дефилетата, което не означава, че ще се оттегли от модните кампании.

48-годишната Бай Лин в златен дракон и други НЕ-та от наградите на MTV





В неделя бяха филмовите награди на MTV и, разбира се, не минаха без модни гафове. Короната определено печели актрисата Бай Лин, известна с жадните си за внимание тоалети. Тя може би си е помислила, че отива на снимачната площадка, защото нямаме друго обяснение за черната й микро-мини пола с твърде ниска талия и златния драконов щит, които е решила да "сложи". Черешката на тоалета е златната опашка, която се увива около гърба й. Дори да е в името на шоуто и PR-а, имайки предвид възрастта на актрисата, подобен аутфит преминава границите.

Ето и още няколко визии от наградите, които са просто „Не!".Начело е Ребел Уилсън, която избира да изрази протеста си срещу манията на младите момичета да изглеждат като модели на "Victoria's Secret" по доста провокативен начин. Все пак си струва да бъде зачетено посланието й, отправено ясно с надписа „think" на задните и части.


Ребел Уилсън


Хейли Стейнфилд


Чарли Екс Си Екс


Шейлин Уудли

Кейти Пери на Coachella



На Coachellа по подразбиране всички се обличат бохо-шик. Свикнали сме да виждаме какви ли не модни решения и трудно можем да се впечатлим, защото атмосферата на музикалния фестивал го позволява. И все пак, Кейти Пери отново успя да ни шокира с избора си на аутфит. На партито на Jeremy Scott и Moschino, тя избра да се облече в стила на 80-те и в Moschino от глава до пети. Тоалетът й е абсурден дори в отделните му части, но в комбинация просто ни оставя без думи. Трудно ни е да си изберем „фаворит" сред компонентите му – златистият сутиен, скърпеният гащеризон, златно-оранжевият bomber jacket, огромните тежки златни обици или джапанките на платформа. Въпреки всички модни удари, които Кейти ни е нанасяла досега, този определено влиза в челните редици.

Кендъл Дженър в света на известните



Стане ли дума за жадния за внимание клан Дженър-Кардашиян, винаги има още нещо за казване, било то за лек присмех или пълно възмущение. Поредната порция смях пристига още топла от музикалния фестивал Коачела. Една от най-младите представителки на рода заформи малък, но напълно достатъчен за внимание скандал. Става въпрос за арогантното поведение на Кендъл и затова как изгони семейния неприятел Амбър Роуз от VIP шатрата, запазена за нея и приятелите й.

Когато Кендъл пристига с една от приятелките си, тя вижда 31-годишната красавица да стои на мястото й и възкликва с типичния, приповдигнат драма тон: "Не е възможно това да се случва наистина." Със светкавична реакция тя се обръща към персонала да изгонят Роуз, която хвърля злобен поглед към Кендъл и настоява да остане, понеже напитката й била там.

Каква е историята зад враждата им, изцяло не ни интересува, но пък, когато имаме възможност да осмеем грозното поведение на известните, винаги се възползваме.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.