Следва

Григор Димитров, Димитър Бербатов и Кубрат Пулев оживяват в картините на Искра Георгиева

Мадона изненада Дрейк с целувка на Coachella

В неделя вечер Дрейк изненада феновете, като извика кралицата на попа Мадона на сцената, за да пее с него на Coachella...

Други преди 9 години

В неделя вечер Дрейк изненада феновете, като извика кралицата на попа Мадона на сцената, за да пее с него по време на изпълнението му на Coachella, но нито рапърът, нито хората в публиката бяха съвсем подготвени за това, което се случи после ...

56-годишната поп икона се появи на сцената облечена от глава до пети в Moschino, в модели, специално създадени от творческия директор Джеръми Скот за нея. Самият Скот споделя "Гледах отпред с Кейти Пери и Риана и дори те не знаеха, казвам го, за да си представите колко тайно беше всичко. Наистина съм щастлив, че тя ми отдаде такава голяма почит и с танцьорите, облечени в модели от моята колекция за Adidas.”

Истинската изненада за Дрейк обаче дойде, когато Мадона пресъздаде известната целувка с Бритни и Кристина от Видео наградите на MTV през 2003 година и дари канадския рапър с голяма и дълга такава. Може би това не е толкова голяма изненада, защото певицата наскоро разкри, че мечтае за среща с него. Реакцията на Дрейк на изненадващата целувка обиколи интернет, защото рапърът, смеем да кажем, отвратено избърса устните си, докато кралицата на попа наперено напускаше сцената.

Самият Дрейк казва, че не отвратен от самата целувка, а неговата реакция е била провокирана от вкуса на червилото на Мадона.

More from View Sofia

More Други