Следва

"Силициевата долина" тръгва с втори сезон по HBO

Мадона! Или 25 неща, които не знаем за нея

Мадона вече от толкова много време е на сцената, че със сигурност си мислим, че знаем всичко за нея и няма с какво да ни изненада...

People of art преди 8 години

Мадона вече от толкова много време е на сцената, че със сигурност си мислим, че знаем всичко за нея и няма с какво да ни изненада. Но сега ще се изненадаме с това откровено интервю на Кралицата на попа, в което тя открито говори за себе си, романтичното си минало, децата, известните си приятели и много, много повече. Четем с интерес точно 25 неща, които не знаем за Мадона! Лично и стилно разказани пред US Magazine. 

1. Любимата ми моя песен на всички времена е “Bitch I’m Madonna” - естествено. Най-малко харесвам "Material Girl." Не искам да я чуя отново!

2. Любимият ми град е Рим, толкова е красив. Светлината му ми действа успокояващо, архитектурата е прекрасна, а раната - невероятна. Безкрайно го обичам.

3. Не мога да понасям гъби или аспержи. Като сополи са, скъпи сополи.

4. Човекът, на когото се възхищавам най-много е Пол Фармър. Той е лекар и активист, който възстановява системата на здравеопазването в Хаити още преди земетресението през 2010 година. Сега прави същото и в Руанда.

5. Последният път, когато отидох до магазина беше преди една година.

6. Не ми липсва абсолютно нищо освен детството ми в Мичиган, нищо друго.

7. Човекът, когото най-много искам да срещна е президентът Обама. Чудя се кога най-после ще се срещна с него? Трябваше вече да ме е поканил в Белия дом. Вероятно си мисли, че съм прекалено шокираща, за да бъда там. Може би ако бях малко по-скромна... или ако просто бях омъжена за Джей Зи. Ако Джей ме вземе за втора съпруга, сигурно ще ме поканят.

8. Единственото нещо, което никога не съм обличала са бикини от кожа с косми.

9. Най-щастливите ми моменти са когато децата ми (Лурдес 18, Роко 14, Дейвид 9 и Мърси, 9) се родиха и двата пъти, когато се омъжих (за Шон Пен и Гай Ричи).

10. Любимата част от тялото ми са очите. Най-малко си харесвам краката на танцьор. Те са доста отвратителни.

11. Установила съм, че браковете се разпадат, когато споделяте обща баня. Най-хубавото нещо в това да бъдеш необвързан е,  че няма кой да нахълта в банята когато имаш нужда от спокойствие.

12. От това да бъда омъжена най-малко ми липсва да ме наричат "жена ми". Ужасно е.

13. Ако става дума за храна, обичам да съгрешавам с пица или пържени картофки... или картофен чипс всъщност. Обичам ги всичките!

14. Последният път, когато бях поразена от някоя звезда беше, когато Ален Делон ми се обади докато бях в Копенхаген по време на последното ми турне. Треперех, защото го обичам толкова много! Никога не се бях срещала лично с него, знаех го само от филмите му. Той беше тинейджърската ми любов.

15. Наистина не гледам телевизия. Харесвам само два сериала “True Detective” и един ирландски, наречен “The Fall”, не се срамувам да си го призная. Много хора казват, "The Fall” с Джейми Дорнан," но аз казвам, "The Fall” с Джилиан Андерсън." Тя е толкова добра.

16. Мечтата, която все още искам да изпълня е да отида на “мечтаната” среща с Дрейк и само да го целуна. (Мечта, която вече е факт.)

17. Най-смущаващият момент в живота ми е когато паднах от сцената на наградите Брит. Изключително срамно!

18. Най-красивото нещо, което някога съм виждала беше дъщеря ми Лурдес да свири на укулеле и да пее "Живот в розово", за мен.
.
19. Тайният ми ритуал за красота е всяка сутрин да си сложа лед върху клепачите.

20. Ако се озова на безлюден остров с Vanilla Ice или Денис Родман (и двамата бивши гаджета), бих избрала Денис. Той има страхотно чувство за хумор. Плюс това, винаги може да носи дрехите ми.

21. Качеството, което ненавиждам в хората е това, че правят предположения. Не се интересуват дали нещо е истина, не задават въпроси, а просто предполагат нещо. Това ме подлудява. Друго нещо, което не понасям е, когато говоря с някого, той да си пише съобщения. Децата ми още го правят и откачам, винаги си слагам ръката на телефоните им и развалям всичко, което правят.

22. Не знам коя е била най-ужасната ми среща, но съм имала много. Едно нещо, което искам от мъжа до мен, е да не иска никога да бъде далеч от мен за повече от две седмици.

23. Имам ужасна клаустрофобия. Не мога да стоя в малки, затворени пространства или в тълпи. Това ме побърква.

24. Идеалният ми почивен ден ще го прекарам в леглото. Ще спя в продължение на няколко часа, след това ще гледам стари филми, като моя любим “Breathless”. Ще ям в леглото, децата ми ще дойдат за малко при мен и след това ще заспя отново.

25. Любимите ми спомени за Майкъл Джексън са тези, в които успявах да го накарам да се отпусне. Той беше толкова срамежлив. Това ми се получаваше най-добре, когато успявах да го напия в “Ivy” в Бевърли Хилс. Карах моя Mercedes и го подтиквах да хвърли очилата си през прозореца. Не можехме да спрем да се смеем.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра