Следва

Б като Библия, Б като Блог

"Аз не съм ангел", казват пухкавите модели на бельо в рекламата на Lane Bryant

Да си пълен вече не е грях, или поне не такъв, както сме свикнали да възприемаме. И това е...

All fashion преди 9 години

Да си пълен вече не е грях, или поне не такъв, както сме свикнали да възприемаме. И това е чудесно, все пак отдавна беше ред и на контра посланието да засили позиции, точно както посланието прави години наред. А именно - да си пухкав не е проблем, стига да го възприемаш нормално, със самочувствие и без драма.

Възкачени на вълната на новия тренд, за който все пак не е лошо да уточним, че следва да има стриктни граници, за да не се превърне в здравен бич, от марката Lane Bryant, силна в производството на облекла в големи размери, представиха новата рекламна кампания #ImNoAngel ("Аз не съм ангел"), призвана да докаже, че абсолютно всички жени, независимо от параметрите им, са всъщност красиви и секси.

Очевидно е, че при такъв замисъл героините в проекта няма как да изглеждат като "ангелите" на Victoria's Secret.

Но пък в сладкото видео определено радват веселите хубавици, до една прочути модели плюс-сайз: сред участниците в сесията са Ашли Грахъм, Маркита Принг, Кандис Хафин, Виктория Ли, Джъстин Лего и Ели Майдей. Автор на кадрите е фотографката Кас Бърд.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.