Следва

Милко Бояров с участие в топлес фотосесията на Кендъл Дженър за списание Love

Б като Библия, Б като Блог

Добре екипирани и готови да превземем пустинята на гърба на някоя дружелюбна камила...

All fashion преди 9 години

Под повърхността

Художничката Сара Харви потапя фигуритe в много сини басейни с вода в своите картини рисувани с маслени бои. Блестящите и многолики образи са красиви и абстрактни. Нашата гледна точка е над водата и това има голямо влияние върху начина, по който виждаме обектите в платната на Харви. Ръце, крака, стъпала и коса често се появяват като мимолетни, неузнаваеми форми, които се крият в спирали и вълни.

Тези творби са не само абстрактни по свой начин, но и апелират към безброй чувства и емоции. Самата художничка обяснява: “Стремя се да създам картини, които предизвикват едновременно чувство за благополучие и удоволствие и едновременно с това създават усещане за несигурност, фантазия и сексуалност.”

blog.blendimages

Марокански залез


Склонни сме да повярваме, че малко неща са по-красиви от един огнен залез над мароканската пустиня, особено ако е придружен от вечеря на свещи. А какъв е най-подходящият аутфит за случая? Доверяваме се на Chiara и избираме ретро джинси и яке, които съчетаваме със забавна тениска с принт в снежно бяло. И, за да внесем малко от колорита на Мароко, си слагаме обсипани с етно мотиви чехли. Добавяйки и любимите очила, сме добре екипирани и готови да превземем пустинята на гърба на някоя дружелюбна камила.

theblondesalad.com

Къща на брега на морето

С наближаването на лятото все по-често започват да ни се прокрадват мисли за безлюдни плажове, безкрайни морета и красиви бели, много бели и прохладни вили, където да прекараме райската ваканция. Точно тази красавица от снимките перфектно откликва на нашите мисли, с точно тази красива тераса с гледка, която ни зарежда. Освен в красивата гледка се влюбваме в цялата красота на тази вила в стил Прованс с красивите тавани, мраморни подове и кухня, сякаш излязла от френска приказка.

dustjacket-attic.com

Смути детокс

Пролетта е идеалният сезон да прочистим организма си и сякаш, за да ни помогнат с тази задача пазарите се изпълват със свежи плодове и зеленчуци, които ни приканват да си приготвим някое много полезно и вкусно смути. Точно такова и детоксикиращо откриваме днес из блоговете, а ето и как си го приготвяме:

1. Нарязваме 1 морков, 1 малка глава броколи, 1 домат, ¼ зеле (или по-точно по 200 грама от всяка съставка). Слагаме всички зеленчуци в тенджера с вряща вода, покриваща 2/3 от тях за 15 минути. Използваме блендер и пасираме зеленчуците заедно и след като се охладят съхраняваме в хладилника, където могат да издържат до 4 дни.

2. Пасираме ягоди, половин ябълка, 1 банан (или 100 грама от всеки плод) + 2 големи лъжици от зеленчуковия микс. Може да добавим малко мед или кафява захар, ако искаме да бъде по-сладко. Пием тази вълшебна течност всяка сутрин за месец, за да се изчистим от вредните неща в нашето тяло.

thechrisellefactor.com

Цветна градинка

Veronika Richterová дава нов живот на пластмасовите бутилки като ги трансформира в причудливи скулптури. Чешката артистка превръща обикновените и безлични бутилки в най-разнообразни растения. Нейните светли и прозрачни скулптури са очарователни цъфтящи кактуси, орхидеи, рози и още много други представители на цветното семейство. Всички нейни творения са родени от повече от 3000 пластмасови бутилки от 76 държави, които тя събира заедно със съпруга си, Michal Cihlář от 2007 година насам.

artfido.com

More All fashion