Следва

Алесандро Мишел с първа кампания за Gucci

10 преждевременно състарени знаменитости

Изглеждат по-възрастни, отколко всъщност са...

All fashion преди 8 години

Холивуд е пълен съз звезди. Такива, които имат странната способност да изглеждат все по-млади с всяка изминала година, заемащи по-голям дял в звездната Галактика, но също така и с такива, които обратно на гореспоменатото, изглеждат по-възрастни, отколко всъщност са.

И понеже в първата група можем да изброим много доказали се дами, с които често обичаме да те срещаме, в днешната ни селекция ще дадем шанс на онези, които попадат във втората, не толкова приятна, графа на състарените преждевременно. Ето за кои 10 популярни лица на първо четене се сещаме...

Можеш да ни допълниш в коментарната форма по-долу!

Анджелина Джоли
Красивата актриса има дълъг житейски път минал както през силно аплодирани филми, така и през раздадена благотворителност по целия свят, и наистина е трудно да повярваме, че е само на 39. Всъщност тя изглежда в края на 40-те, в което не че има нещо лошо, но в случая не е самата истина.




Линдзи Лоън
Времето не е никак справедливо с Линдзи. Някогашната популярна звезда, която изгуби влиянието си и пропадна в капана на удоволствията, прилича на жена в края на 30-те не само заради пластичните операции, но и заради крайно нездравословния живот, който води. Всъщност реалната й възраст е 28.



Лорде
Тя е само на 18 години. Да. Това е трудно да се повярва, но е вярно. Times наскоро я обявиха за една от най-влиятелните тийнейджърки в света, заради грандиозния й глас, който съвсем не й помага обаче, за начина, по който изглежда.




Марго Роби
Тя е руса секси бомба, която изглежда така все едно е вряла и кипяла дълго време. Лесно може да бъде объркана за 30-годишна прелъстителка, но истината е, че актрисата е само на 24. 



Кейт Ъптън
След двойна проверка шокирани установяваме, че Кейт Ъптън е само на 22. Истината е, че моделът е на съвсем крехка възраст и тъкмо е получила пълноправие по американските закони.



Мишел Уилямс
Най-успешните й години са зад гърба й, а повечето музикални фенове дори са я забравили. Но въпреки усещането за 40 и няколко годишна залязваща певица, което оставя, Мишел е само на 34, което си е доста хубава възраст.



Лейди Гага
Най-ексцентричната в списъка ни е русата фурия Лейди Гага, която многократно сме обърквали с лелка над 35, а всъщност е само на 28.



Адел
Горката Адел. Пеенето й може да я извисява надалеч и да й дава нови хоризонти, но за сметка на това тя остарява страшно бързо. Носителката на Грами е само на 26, вече е майка и има изключително зряло присъствие за възрастта си.



Коко Остин
Блондинката не е толквоа популярна, колкото повечето в този списък, но все пак сме длъжни да отбележим нейните 36, които някак си изобщо не й личат.



Майли Сайръс
Някога невинна Дисни звездата, а днес бунтарка, отправяща сексуални намеци наляво и надясно. И след като отминаха времената на кънтри музиката и семейния смях и дойдоха тези на голите провокации и дълги езици, ни става все по-трудно да приемем, че Майли е само на 22.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.