Следва

"Баронът на техното" Dave Clarke идва през октомври

Риана е новата "кокаинова фея"?

Едва ли има човек, който да не е наясно, че барбадоската прелест Риана обича да се забавлява и то по много. 

People of art преди 8 години

Едва ли има човек, който да не е наясно, че барбадоската прелест Риана обича да се забавлява и то по много. Певицата за пореден път го демонстрира на фестивала Коачела преди дни, но освен много положителни коментари за визиите, които бе избрала да разходи, тя се сблъска и с негативни такива относно наркотиците, които използва, за да има тонус.





Видео, в което тя е главен герой, взриви мрежата преди часове, а в него се вижда как Рири бърка странна субстанция на малка маса в компанията на приятелки, а след това си задържа носа за няколко секунди.

Всеки друг, както и авторът на видеото fly.xhuksta би си помислил, че барбадоската шмърка кокаин, но звездата се оказа несъгласна с твърдението и изригна в мрежата с думите:

„Негър, голям си куражлия! Всеки глупак може да види че държа цигара с джойнт. Кой идиот шмърка тютюн? Никога не съм виждала някой да шмърка кокаин и да си държи носа!”.



Феновете на Рири се изказаха противоречиво за действията й като някои се възмутиха как идол като нея може да демонстрира любовта си към дрогата, а други коментираха, че клипът е неясен и не доказва нищо.

Това не е първият път, в който Риана е замесена в скандал с наркотици . През 2012 г. отново на музикалния фестивал Коачела певицата качи провокативна снимка, на която забърква бял прах върху голата глава на неизвестен мъж.


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра