Следва

Специалисти в педиатрията и гинекологията от Медицински комплекс "Д-р Щерев" отговарят на вашите въпроси

Създаването на етикети в офиса става лесно и удобно с мобилното приложение Brother iPrint&Label

Употребата на смартфони и таблети в офисите не само става все по-масова, но се превръща в...

All About Life преди 9 години

Употребата на смартфони и таблети в офисите не само става все по-масова, но се превръща в най-удобния начин за взаимодействие със служебна информация. Следвайки тази тенденция, Brother предлага на служителите възможност да създават и отпечатват етикети директно от своите мобилни устройства с приложението iPrint&Label.

Безплатният софтуер работи идеално с най-новите попълнения в линията от етикетни принтери с Wi-Fi поддръжка: сериите P-touch и QL (QL-710W, QL-720NW и PT-P750W). Тези устройства са проектирани с идеята да печатат безжично и позволяват създаването на етикети с помощта на вградения редактор на приложението. Той включва готови шаблони за адресни етикети, за създаване на баджове, за папки и класьори, а също така и за печат на баркодове, графики и дори фотографии.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „Почти всички служители в офиса използват смартфони и таблети, което налага да им осигурим лесен достъп до всички технологични средства, с които разполагат. Създаването на етикети със сигурност се превърна в много по-интелигентен процес с помощта на нашите модели с Wi-Fi. Това са най-бързите и свързани продукти за печат на етикети от този вид, и помагат значително за лесното организиране на работните места и документите в офиса.”



Моделът P-touch P750W е първата етикетираща машина на Brother, която предлага свързване чрез Near Field Communication (NFC) технологията – така че е достатъчно да доближите мобилното устройство до принтера, за да ги свържете. Етикетният принтер може лесно да бъде споделен между потребителите в офиса, които имат възможност да печатат от техните PC/Mac компютри, смартфони и таблети. Наличието на опция за добавяне на батерия позволява печат на етикети и извън офиса.

Технологията за ламиниране на етикетите на P-touch осигурява професионални етикети, устойчиви на износване, които са идеални за маркиране на архиви и организиране на документи, и вещи. Серията QL на Brother е най-подходяща за печат на етикети от хартия и фолио, които най-често се използват за табелки и при изпращането на кореспонденция.



За да помогне на офисите да организират дейността си по по-интелигентен начин, Brother обяви 50% намаление на цените на своите модели P-touch P750W и QL-710W за периода април-юни 2015 г.
За да получите повече информация за приложението iPrint&Label, посетете www.brother.bg.

За Brother

Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.