Следва

Спечели покана за партито по случай рождения ден на Playground

Специалисти в педиатрията и гинекологията от Медицински комплекс "Д-р Щерев" отговарят на вашите въпроси

Експерти практици в областта на Гинекологията и Педиатрията стават отново част от рубриката "Питай ме, питай ме", в която специалисти отговарят на въпросите, които ви вълнуват...

Health преди 8 години

Експерти практици в областта на Гинекологията и Педиатрията стават отново част от рубриката "Питай ме, питай ме", в която специалисти отговарят на въпросите, които ви вълнуват.

До дни ще публикуваме първите им професионални съвети, интересни и полезни информативни материали по актуални теми, които вие лично ще задавате. Всичко в тези области, което ви вълнува, което е важно и интересно за вас, необходимо, любопитно или просто познавателно, може да получи своя отговор на страниците на View Sofia.

На вашите въпроси всяка седмица ще отговарят страхотните специалисти от медицински комплекс "Д-р Щерев", който е специализиран в цялостните медицински грижи за женското и семейно здраве. Благодарение на истинския професионализъм на екипа на "Д-р Щерев" хиляди двойки са изпитали огромното щастие да станат родители!



Квалифицираните специалисти, модерното оборудване и персонализираната медицинска грижа, са арсеналът, с който те постигат положителните резултати от планирането на създаване на семейство през бременността и всички подробности около нея до поддържане на здравето на цялото семейство.

Започвайте да пълните познатата ни поща, [email protected] с въпросите си, уверяваме ви, че е достатъчно голяма. На тях всяка седмица ще отговарят професионалистите от невероятния екип на медицински комплекс "Д-р Щерев". Предстои да ви запознаем и със самите специалисти, чиито професионални мнения ще публикуваме в нашата рубрика.

Не се колебайте да ни питате за всичко, свързано с педиатрия и гинекология, което ви интересува. Не ни жалете, пишете ни и ни питайте за всичко, което е важно за вас, по всяко време и смело! Очакваме ви!

More from View Sofia

Какво е вагиналната парна баня: плюсове, рискове и как си я правим вкъщи, ако се престрашим

Health преди 1 година

От бюти инфлуенсърката Деси Пъркинс научихме за вагиналната парна баня: "Отидох в козметичен СПА-център и си направих лечение с вагинална парна баня. Знам, че звучи откачено. Но по онова време ми казаха, че е чудесно при проблеми с безплодието, с което се боря отчаяно, така че си казах: "Ами, добре, нека опитам". Определено никога няма да забравя това преживяване. По онова време наистина бях отчаяна, но скоро след това забременях и родих сина си, така че мисля, че съм добре сега," казва тя, и грабна вниманието ни.  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.