Специалисти в педиатрията и гинекологията от Медицински комплекс "Д-р Щерев" отговарят на вашите въпроси

Експерти практици в областта на Гинекологията и Педиатрията стават отново част от рубриката "Питай ме, питай ме", в която специалисти отговарят на въпросите, които ви вълнуват...

Експерти практици в областта на Гинекологията и Педиатрията стават отново част от рубриката "Питай ме, питай ме", в която специалисти отговарят на въпросите, които ви вълнуват.

До дни ще публикуваме първите им професионални съвети, интересни и полезни информативни материали по актуални теми, които вие лично ще задавате. Всичко в тези области, което ви вълнува, което е важно и интересно за вас, необходимо, любопитно или просто познавателно, може да получи своя отговор на страниците на View Sofia.

На вашите въпроси всяка седмица ще отговарят страхотните специалисти от медицински комплекс "Д-р Щерев", който е специализиран в цялостните медицински грижи за женското и семейно здраве. Благодарение на истинския професионализъм на екипа на "Д-р Щерев" хиляди двойки са изпитали огромното щастие да станат родители!Квалифицираните специалисти, модерното оборудване и персонализираната медицинска грижа, са арсеналът, с който те постигат положителните резултати от планирането на създаване на семейство през бременността и всички подробности около нея до поддържане на здравето на цялото семейство.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.