Следва

Мen's Exhibit: Питър Копинг – продължението на Оскар де ла Рента

Брук Шийлдс е звездата в 'Woman' на Mytheresa

Брук Шийлдс, иконичното дете-чудо на Америка, актрисата с красиви сини очи, прави сесия и...

All fashion преди 9 години

Брук Шийлдс, иконичното дете-чудо на Америка, актрисата с красиви сини очи, прави сесия и видео за последното издание на "Woman" на Mytheresa.com.

Става въпрос за регулярни мини-филми, производство на он-лайн бутика Mytheresa, наречени 'Woman' series, в които се представят вдъхновяващи и кpеативни жени от света на музиката, киното и модата. Припомняме  Даян Крюгер в ролята, а освен нея и Алекса Чънг, Клеманс Поези и други. Това видео е осмо поред и отдава почит на Брук Шийлдс, икона на Америка, актриса, писателка и майка.



Шийлд, която през май ще навърши 50, изглежда чудесно в снимките и видеото от проекта, облечена в последни дизайнерски попълнения в каталога на Mytheresa.com, включително Stella McCartney, Calvin Klein Collection, Edun, Simone Rocha, Alexander McQueen и Balenciaga.

Търговският директор на Mytheresa's - Джъстин О'Ший - споделя по повод серията и работата си с Мис Шийлдс: "Какво мога да кажа за Брук? Тя е като ураган от радост, забава и невероятна обичливост. Още първият път, когато я срещнах, разбрах защо тя е една от най-големите ни фешън икони, но, ако трябва да посоча нейното основно качество, то е, че тя е толкова истинска. Тя е точно онова, което mytheresa.com Women project е - жени, вдъхновяващи други жени."










 
Припомняме, че съвсем скоро Брук Шийлдс пусна и своя линия за козметичния гигант M.A.C.

More All fashion