Следва

Петъчна доза СЕКС: По лонгборда ще ги познаеш!

„Мисис България 2013 в битка със селото в „Мис Пепеляшка”

Александра Милтенова се сблъсква с фрапираща мъжка логика, обикновено момиче попада в свят на...

Други преди 8 години

Александра Милтенова се сблъсква с фрапираща мъжка логика, обикновено момиче попада в свят на диаманти и Моника Белучи.

Тя е най-красивата омъжена жена за 2013. В дома си има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим. В утрешния епизод на „Мис Пепеляшка” обаче същата тази героиня ще замени бляскавия си живот с кал, оборска тор и непоносима смрад.

Във втория епизод на риалити експеримента на Нова Мисис България 2013 Александра Милтенова ще влезе в обувките на едно обикновено момиче от село. Носителката на короната е завършила туризъм и има собствен бизнес. Признава, че обича да опознава нови места и да бъде сред природата. Тридневният й престой сред природата на село обаче ще бъде много далеч от представата за еко туризъм. Мисис България 2013 ще се запознае с всички екстри – ще тъне в кал, ще рине мръсотията в обора, а от миризмата стомахът й няма да спре да се преобръща. „Щях да повърна”, е само едно от признанията й пред камерата. Красавицата обаче няма да се даде лесно – като мъжко момиче тя ще се изправя пред различни предизвикателства, сред които липсата на нормална тоалетна и непонятна за нея мъжка логика.

От другата страна на размяната едно обикновено момиче, свикнало с тежката работа и момчешките си дрехи, ще попадне в лукс, за какъвто не си е и представяло. Какво е усещането да обличаш скъпи и красиви дрехи и какъв ще бъде изходът от дилемата „Да се прибера с парите или да отида на фризьор?”

Свят, в който присъстват диаманти и Моника Белучи, ще се сблъска със свят, в който калта и смрадта са навсякъде. Какъв ще бъде резултатът и какви изводите, които всяка една от героините ще направи сама за себе си?

Мис Пепеляшка – утре, 16 април, 22.00 ч. по Нова.
 

More Други