Следва

Искаш скъпо бельо? Най-скъпото? Това са твоите марки!

Dior пуснаха комикс

Комикс от Dior буди палави мисли за Батман или Супермен, размахали адски яка IT-чанта или...

All fashion преди 8 години

Комикс от Dior буди палави мисли за Батман или Супермен, размахали адски яка IT-чанта или умопомрачителен костюм с панталон с ръб, и всъщност е чудесна новина.

Изключваме познатите мъжкари от сценария обаче, и си представяме френски момичета в графични истории с титул Girl in Dior.

Прототип на мацето в комикса е млада журналистка, която става модел на Кристиан Диор.

В понеделник Christian Dior представиха англоезична версия на комикс-книгата Girl in Dior. На страниците й илюстраторът Ани Гьотцингер разказва историята на млада журналистка на име Клара, която е забелязана от самия мосю Диор и е поканена да стане модел на модната къща, на която предстои да се прослави по целия свят с прочутата си колекция New Look от 1947 година. По думите на самата художничка, това е не проста ярък разказ за класическата «жена-цвете», с която на пръв поглед се асоциира френския бранд, а истинска история «за издържливостта и надеждата».

Представяме ви част от комикса, красив и нежен като заглавието си.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.