Следва

Плюсове и минуси на онлайн запознанствата. Кое надделява

В анкетата ни днес 23-ма български мъже отговарят: Какво бельо носи жената мечта?

Днес 23-ма мъже споделят с нас мечтите си, или с други думи отговарят на въпроса, който им зададохме спорадично: Какво бельо носи жената мечта?

All About Life преди 8 години

Днес 23-ма мъже споделят с нас мечтите си, или с други думи отговарят на въпроса, който им зададохме спорадично, но и тематично: Какво бельо носи жената мечта?

Отговорите им заслужават поне един поглед и... няколко усмивки. Защото са напълно реални, при това без грам редакторска намеса. Приятно четене!

Галин, 28 г.:
Черно или бяло. Прашки или секси боксерки в комплект с дълги чорапи с дантели на края, които не знам как се наричаха.

Ваньо, 28 г.:
Трябва да е с чорапи над коляното, после жартиери и след това боксерки!

Теодор, графичен дизайнер, 24 г.:
Перфектната жена, като ме питат обикновено казвам, няма нужда от бельо щом сме я докарали до там. То може да е във всякакъв цвят, нямам претенции, но ако е изпрано ще е най-добре. Харесвам мрежички, чувствам се като пират. Харесвам и жени с големи гърди, което няма нищо общо.

Енчо, 33 г.:
Невидимо!



Стефан, 22 г.:
Червено! И като орнаменти ли да кажа? Ами обичам жартиери а-у. Не знам какво друго...Прашки разбира се, не кюлоти.

Кристиян, 23 г.: Аз за бельото съм както вие за колите – само цвят мога да кажа. Черно!

Александър, 21 г.: Може ли да покажа снимка, не знам как да го опиша? Ленено червено май, не съм сигурен, питах гаджето ми и тя каза така.

Сава, 23 г.: С чашка DD! Цветът е черно, какво се питаме изобщо. Боксерки или прашки зависи от формата на дупето.

Люсиен, 23 г.: Не носи бельо.

Пресиян, 25 г.: Нищо!

Иван, 24 г.: Прашки. Черни. Това е.

Иван, 22 г.: Нищо. А ако трябва нещо – прашки.

Павел, програмист, 26 г.: Нямам мнение по въпроса.

Сашо, шофьор на такси, 36 г.: Все ми е тая!

Ауас, работи нещо сложно, 26 г.: 
С розови панделки..



Пламен, еколог, 40 г.:
Чисто бельо!

Юлиан, философ, 
46 г.: Не е ли готино... Питаш философ за фантазии, а той ти отговаря толкова конкретно... Вместо естетика, давам вулгарен отговор..., но как да ти кажа... бельото не е нещо, което свързвам с фантазия... по-скоро го приемам като даденост. Ако е момиче на 20-25 и има La Perla в цвета на тялото, които да стоят копринено, ще се разсея и ще мисля дълго над това..., в смисъл, ще ми изчезне момента на желанието, защото обектът на нейния ъндъруер ще ми бъде по-интересен обект... Но на 30 години вече е ок... Значи, ако можем да обобщим... до 25, където отношенията са повече свързани със самото тяло, и нямаш нужда от естетически аспект, бельото е като неизвестното Хикс в някакво уравнение. Докато вече, ако е лейди, това е свързано с някакви очаквания...

OK... сега ме накара да мисля и се сетих за нещо важно. Не намирам за интересно бельо, което е метонимия или повтаря дамския триъгълник. Знаеш, има такива, които са направени по този начин. Но, това го споменавам с оглед на ситуация, че, да кажем, възникне нужда от нужда от това some lady да стои около 2 часа по бельо..., бельото има чисто философска функция, да еротизира гледката, тоест да защитава и отбранява тези места, които обикновено се фантазират.. И, ако то е направено така, че или с формата си да подсказва или да загатва, да пропуска погледа, така разколебава у теб фантазията. Бельото е протекция за мъжката фантазия... да си остава на мястото, а не да я няма. Затова, колкото по-консервативно бельо, толкова повече желание.

Николай, дизайнер, 26 г.:
Черно, изчистено, без дантелки. Сутиен без подплънки, със секси линии.

Тодор, графичен дизайнер, 27 г.: Женствено, момичешко. Бикини или боксерки, не прашки. Със свеж десен и все пак адекватно за случая.

Станислав, 21 г.: Перфектната жена винаги я свързвам с дантела и черно, но пък женствените извивки на тялото й са задължителни, иначе цялата идея с красивото бельо се обезмисля.

Николай, 21 г.: Задължително прашки, ако може в бяло и от гладък плат.

Александър, 19 г.: Черно, просто черно. Харесвам я с бикини, или пък без, така май е най-добре.

Стефан, 22 г.: Черно дантелено боди. Такова луксозно, загадъчно.

More All About Life