Следва

Шапки с косъм

Стилът на Калина Сакскобургготска

Днес една от жените, за които в редакцията винаги се сещаме, когато си говорим за истинска мода и строго индивидуален...

All fashion преди 14 години

Днес една от жените, за които в редакцията винаги се сещаме, когато си говорим за истинска мода и строго индивидуален стил, става на 37.

Калина, княгиня Българска, дъщеря на Симеон Сакскобургготски и Доня Маргарита, съпруга на Китин и майка на Симеон-Хасан в действителност е една от най-отличаващите се благородни особи в стара Европа.

Надарена с удоволствието и свободата на единствена сестра сред четирима братя, и то най-малката от всички, Калина е емблематична с индивидуалността си от много млада, а радващият факт е, че този й експериментаторски дух укрепва с годините.

Да умееш да изглеждаш различен, независимо дали това е търсен ефект или просто талант, винаги е извиквало уважение у нас. Много и различни перуки, тюрбанът като must have, смесването по изключително шик начин на различни стилови, географски и исторически елементи в едно, толкова прилягат на Калина, че е абсурд да не й симпатизираш.

Неповторимостта й признават всички, повечето с положителен тон, други - по-рязко и нападателно, и журналистите, и експертите. Дори и ринопластиката й отива; всеки друг в подобна ситуация би прибегнал наново до корекция. Удоволствието, с което тя носи "поправения" си нос, за нас е признак на себеувереност и отстояване на собствените решения като единствено правилни.

Харесваме нейните бижута, сред които и червеният конец против уроки. Харесваме яркия и силен грим, но най-много харесваме риска.

Честит рожден ден, Калина!

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.