Следва

Сподели промяната с Форум КЛЮЧ

Ева Лонгория не пазарува (облича се с дрехите на Виктория Бекъм!)

Виктория Бекъм и Ева Лонгория, които са доказателство, че истински взаимоотношения може да има навсякъде...

People of art преди 9 години

Да намериш верен, лоялен и честен приятел е трудно в днешно време. Още по-трудно е да намериш такъв, който освен сърцето, да ти отваря и гардероба си. Е, ние се сещаме за един такъв случай и той е Холивудският прецедент между Виктория Бекъм и Ева Лонгория, които са нагледно доказателство, че истински взаимоотношения може да има навсякъде, дори и под светлините на прожекторите.

В последното си интервю за InStyle Ева говори именно за тези си взаимоотношения. Тя разказва в откровен разговор, че гардеробът на Мис Бекъм е винаги отворен за нея. "Обикновено взимам назаем дрехи на Виктория, защото обожавам стила й и това как ми стоят те, въпреки че задникът ми е по-голям от нейния. За съжаление, тя не може да се похвали със същото, защото в моя гардероб няма нищо, което би я заинтересовало. От време на време и заемам чанти, но това е всичко."

Бившата "Отчаяна съпруга" сподели още, че двете са съвсем нормални момичета, говорят си за обикновени женски работи и като истински приятелки винаги и за всичко се е обръщат една към друга!

Ти също можеш да надникнеш в гардероба на Виктория Бекъм, а някои неща от последната й колекция можеш да видиш малко по-надолу!



Victoria Beckham Flare Jeans - 275 евро



Victoria Beckham Quincy Bag - 1 095 евро



Victoria Beckham Platform Sandals - 1 150 евро



Victoria Beckham Wrap Midi Dress - 1 995 евро



Victoria Beckham Classic Victoria Sunset Sunglasses - 420 евро

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра