Следва

И не само за мъже

Професиална грижа в твоите ръце

Добрият грим може да прикрие всеки недостатък, но когато се събудиш сутрин в леглото му на една ръка разстояние, малко...

Hair преди 15 години

От месец насам всеки сутрешен блок започва с кратка информация за световната икономическа криза. Факт! Доколко тя е осезаема на местна почва, още е трудно да се определи. Сигурно е следното – трябва да се купуват български продукти, за да се стимулира родната ни икономика. 

И, за да се чувстваш добре, веднъж като част от заздравителния икономически план и втори път като отговорен към себе си и близките си човек, избери българското: вино, сирене, кино, музика, козметика. А, за да се погрижиш за другите, трябва първо да го направиш за себе си. 

Има неща, които са правопропорционални на женското самочувствие – кожа, коса, усмивка и маникюр, които не зависят напълно от теб. За тази цел е необходима професионална грижа, но липсата на достатъчно време, не означава пренебрегването й. Вариантът - професионални продукти за употреба в домашни условия. Биотрейд e българска фирма, запозната изцяло с родното ежедневие и нуждата от грижа за кожата. Общо три са продуктите, разработени на базата на Алфа и Бета хидрокси киселини в оптимална концентрация, които могат да удовлетворят желанието на кожата да бъде чиста, гладка, млада и не просто привлекателна. Остава само да научиш начина и ослепителната красота ти е гарантирана.

Толкова модерните химически пилинги и лазерни процедури за подмладяване по салоните са порядъчно скъпи и в голям процент неудоволетворяващи очакванията на жените. Затова Биотрейд предлага един алтернативен вариант, който може да опиташ и у дома без да прахосаш цяло състояние, просто попитай в аптеката. Системата за химичен пилинг в домашни условия предлага три продукта – Мелабел тоник, Пюър скин тоник и Хидромаск – дълбоко хидратираща маска. Ако искаш да се отървеш от хиперпигментациите / онези дразнещи тъмни петънца, които се появяват от слънцето по лицето/ може да се довериш на Мелабел избелващ тоник. Той нежно излющва повърхностния слой кожа като премахва петната и същевременно блокира свръх производството на пигмента „меланин”, отговорен за образуването на тъмните петна. Може да ускориш излющването с Пюър скин ексфолиращ тоник, като така ще подпомогнеш разкриването на по-млада и здрава кожа. Хидратиращата маска Хидромаск е последната стъпка – дълбокото хидратиране на кожата, необходимо при процедури за химически пилинг и при много суха кожа.

Биотрейд е създадена през 1992 г. с основна дейност - разработване, изпитване и производство на дерматологични продукти, съобразени със световните изисквания и стандарти. Проведените клинични тестове потвърждават високата ефикасност и безопасност на всички продукти на фирма Биотрейд.


PURE SKIN – EXFOLIATING TONIC
 



Ексфолиращият тоник премахва повърхностния слой клетки заедно с фините линии, белези и бръчки. Комбинацията от естествени Алфа и Бета хидрокси киселини и Азелаинова киселина с деликатно пилингово действие осигурява постоянно разкриване на по-нежна, мека и здрава кожа. Регулира прекомерната мастната секреция и стимулира колагеногенезата и регенерацията на кожата. Идеален за ежедневна грижа за всеки тип кожа. Отлично локално средство при акне и розацеа.



MELABEL WHITENING TONIC

 


MELABEL избелващ тоник е предназначен за изсветляване на всякакви тъмни петна по кожата – лунички, старчески петна и др. Нежно ексфолира повърхностния слой клетки, свива разширените пори и регулира мастната секреция. Този деликатен тоник блокира свръх-производството на меланин, а също така стимулира регенерацията и колагеногенезата на кожата. Идеален като локално средство за терапия при акне, както и за ежедневна грижа за всеки тип кожа. Избелващият ефект настъпва след 4 до 6 седмици.


HYDROMASK – DEEP HYDRATING AND REVITALIZING MASK

 



Дълбоко хидратираща, богата на витамини крем-маска, създадена за бързо възстановяване на суха и изтощена кожа. Идеална за употреба след химически или лазерен пилинг. PH – балансирана, съдържа Д-Пантенол, който спомага за бързата реепителизация на увредената кожа.

Може да се използва като поддържаща оптималната хидратацията маска без отмиване 2-3 пъти седмично.

More from View Sofia

More Hair