Следва

Средство за съблазън

Fashion Battle: На коженото яке, с любов

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle, първо  опитоми есента, а отскоро е Fashion battle - spring wardrobe planning...

Shopping преди 9 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle, първо  опитоми есента, а отскоро е Fashion battle - spring wardrobe planning, и продължава и днес, като поставя един срещу друг по двама от модните ни редактори, които се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от пролетно-летните предложения, съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от най-задължителния елемент в дамския гардероб - качественото, добре скроено, идеално кожено яке.

И двата избора днес са от новото ни любимо място за пазаруване - мултибранд бутик Collective в Парадайз център. Вижте:  

Габриела



Ванилия и тютюн, мека черна кожа, натрапчиви емоции и безсънни нощи. Любов за цял живот, прескачаща сезони, настроения и етапи. Разгорещена във всеки един миг, но най-вече в настоящия ароматно-пролетен. Или накратко казано - коженото яке, МОЕТО кожено яке.

В класически, привързан към експериментите силует, но също с поклон пред класиката, макар и в една по-изтънчена нейна разновидност - Old Holywood glamour.

С вълни в косата, червени устни и почти неприлична малка черна рокля, аз и моето кожено яке оставаме неподвластни на кратките тенденции и чертаем своята лична модна история.

Кожено яке Boss Orange 999 лв.

Миглена



Не се уморяваме лесно когато става въпрос за шопинг места и не спираме да си търсим нови места, на които вдъхновението ни да има проявление. Така се натъкнахме на магазин Collective и станахме негови почитатели. На него и нетрадиционните брандове, които побира под покрива си. Защото обичаме да се отличаваме от тълпата и изобщо не ни е страх да експериментираме с визията си и да се въвличаме в различни трендове.

Най-любимата връхна дреха е коженото яке. Рокерско. Черно. Няма заместител.

Мотори, фаталната жена, байкър стил. Всяко друго кожено яке остава назад. Самия модел е първообраза на тази дреха. В гардероба си имам няколко и не мога да си представя някога да не са на мода. Защото са адски шик и се чувствам уверена в себе си и стила си когато нося такова.

Този модел на Diesel, 915 лв., от Collective беше любов от пръв поглед. Може да излезна от къщи без токчета и секси рокля, но не и без него.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
*collective – ново поколение мултибранд магазин в Парадайз Център. Предоставя на младите хора възможност да избират дрехи и обувки по последна мода, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред другите.


 

Анкета

Коe от двете прекрасни якета заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping