Следва

Грижа за семейството и много приказни моменти с новата лимитирана серия на NIVEA Crème

Седмичен ХОРОСКОП - 20.04 – 26.04

Седмицата започва с преминаването на Слънцето в знака Телец, сменяйки енергетиката в биосферата с по-спокойна и настроението на хората с не толкова импулсивно, както в последно време...

Astro преди 9 години

Седмицата започва с преминаването на Слънцето в знака Телец, сменяйки енергетиката в биосферата с по-спокойна и настроението на хората с не толкова импулсивно, както в последно време. Въпреки това ще трябва да изчакаме няколко дни до настъпването на по-забележимо подобрение на "космическото време".

Понеделник ще премине под остатъчното влияние на квадрата между Венера и Нептун, аспект на интриги и недоверие, но това няма да продължи дълго. Недоволството и обидите от предишните дни ще присъстват в отношенията, само поради емоционалната инерция на отделни хора.

По-трудна изглежда първата половина на деня във вторник, когато ще действа неблагоприятният аспект между Меркурий и Юпитер. Напрегнатите комбинации между тези две планети често са придружени от остри конфликти, поради различия в обществените и личните интереси, поради нежеланието да се признае правото на друга гледна точка, поради невнимателни изказвания или необосновани финансови претенции. Като цяло, при "лошите" аспекти на Меркурий (реч) повишено внимание в изказванията винаги излиза на преден план, а при участието на Юпитер (прекомерно) това става двойно по-актуално. Този път основна тема за потенциални конфликти могат да бъдат финансови проблеми, заеми и взаимни задължения, наследствени дела, както и опитите за манипулация в тези сфери.

За щастие можем да предвидим, че дори неприятностите да се проявят, това няма да е за дълго: от вторник вечер състоянието на биосферата бързо ще се подобри, а сряда ще бъде най-хармоничния ден от седмицата. Това се дължи на факта, че Меркурий, настигайки Марс в 16-17-я градус на Овен, образува заедно с него силно благоприятна комбинация с Плутон. Марс и Плутон сега символизират състоянието на партньорските отношения, а Meркурий - изобретателност, прагматизъм и ползи. Тази комбинация трябва да даде силен тласък на развитието на сътрудничеството и сближаването на общите интереси във всички посоки. Сряда и четвъртък - добро време за свежи идеи, за началото на нова дейност и създаване на дългосрочни партньорства - особено в бизнеса.

За добрия старт на бизнес проектите през тези дни говори също и хармоничният аспект на Венера с Юпитер. Това увеличава шансовете на предприемчивите хора да получат покровителство или реални инвестиции за своите проекти. Участието на Плутон в такива благоприятни комбинации, осигурява дългосрочност и оцеляване на структури и отношения, създадени в такива моменти. Ако имаме намерение, например, да започнем бизнес, четвъртък ще бъде един от най-добрите дни за това.

Умерено благоприятното състояние на биосферата ще се запази до края на седмицата, така че на пълноценния и интересен отдих през уикенда нищо не трябва да попречи.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Суматоха и вълнение!


За теб това е седмица на непланирани събития, които ще внесат в живота ти суматоха и вълнение. Така че не планирай нищо през тези седем дни и бъди подготвен за това, че ще трябва да се приспособяваш към новите условия за живот. Старай се отношенията с любимия човек да са добри, честни и чисти, но избягвай прекалената откровеност, тъй като тя може да нарани чувствата на партньора.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Практичност!


Tвоята практичност ще ти е от полза - благодарение на нея, няма да пропуснеш ползите и може да укрепиш собственото си материално благосъстояние. Ако имаш собствен бизнес, през тази седмица, той обещава да ти донесе големи печалби. Постарай се да виждаш и цениш в любовните отношения доброто и да игнорираш лошото - това ще бъде добре и за теб и за твоя партньор.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Комуникативност!


Тези седем дни ще преминат в много близък контакт с околните. Всеки ден ще бъдеш заобиколен от много и различни хора: приятели, роднини, познати, колеги и случайни срещи. Много комуникация, както и полезни контакти с бъдеща перспектива. Въпреки благоприятната седмицата като цяло, все пак трябва да бъдеш предпазлив, тъй като не всички контакти ще бъдат положителни, някой може да те разстрои или обиди, а в най-лошия случай - да ти навреди. А в семейството те очаква хармония и уют. Прекарвай повече време с близките си хора.

РАК 22.06 – 23.07

Пълен с емоции!


През тази седмица ще бъдеш доста емоционален и това, разбира се, ще си има своите причини. Твоите емоции ще се леят в пространството безкрайно и всеки път, поводът ще е различен. В началото на седмица има опасност да се разстроиш заради дреболии, да изпаднеш в апатия и меланхолия, и да се затвориш в себе си. В средата на седмицата ще бъдеш душата на компанията, в светлината на прожекторите, излъчвайки радост и оптимизъм. За да не изглеждат странно отстрани подобни промени в настроението ти, опитай се малко да сдържаш своите пориви, пълен контрол над които ще придобиеш през уикенда.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не се намесвай!


Тази седмица звездите те предупреждават да не се намесваш в делата на другите. Ако налагаш безапелационно мнението си на околните, може да възникнат сериозни проблеми в междуличностните отношения! Ако през този период почувстваш неразположение, не се опитвай да се лекуваш самостоятелно, веднага потърси компетентна помощ.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Съмнения!


Седмицата е спокойна, но въпреки това може да бъдеш измъчван от съмнения. Вероятно ще се появи някаква дилема, от която ще зависи по-нататъшното развитие на дадена ситуация. И въпреки че ситуацията едва ли ще бъде критична, обхваналите те съмнения няма да позволят тази седмица да премине безметежно. Трябва да се обърнеш към вътрешния си глас, тъй като външните съвети тук са безполезни. В трудна ситуация може да ти помогнат някои знаци или лични наблюдения, които ще ти подскажат как да постъпиш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Променливо и динамично време!


Променлива и динамична седмица, така че да се действа по план няма да е лесно. Трябва да обърнеш внимание на текущите си работи, но не зацикляй и върху това, защото във всеки един момент може да се появи нещо ново и интересно. Благоприятна седмица за личния живот - добър шанс да започнеш нова връзка, както и да постигнеш споразумение, ако са възникнали някакви разногласия в съществуващите отношения. На работното място, всичко е наред, има вероятност от неголеми парични постъпления. Възможно е, късметът да ти се усмихне в най-неочаквания момент.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Умерено поведение!


През тази седмица звездите те съветват да се държиш скромно и да не се опитваш да доказваш на околните своето превъзходство. Колкото повече усилия полагаш, за да вдигнеш своята цена, толкова по-лошо впечатление ще правиш. Само ако се държиш просто и естествено, ще можеш да се харесаш на всички - и на работодатели и на бизнес партньори, както и на твоя любим човек!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

С перспектива!


През този период звездите те съветват да мислиш и да се грижиш не толкова за настоящето, колкото за бъдещето си. Преди да се захванеш с нещо, мисли за това каква полза ще ти донесе на теб и как резултатите могат да повлияят бъдещия ти живот. И тогава няма да се налага да съжаляваш за своята непредвидливост и лекомислие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Релакс!


Тази седмица е за спокойствие и отдих. Не, съвсем без работа няма да останеш, но всички дела ще ти носят радост. Дори от обичайната работа, може да получиш удоволствие. А твоите нови идеи ще бъдат добре приети и оценени достойно. За семейния живот са благоприятни петък, събота и неделя - тогава ще бъдеш в състояние да се проявиш по най-добрия начин, което ще бъде оценено от втората ти половинка. Има шанс или да подобриш връзката си, или да започнеш нови романтични отношения, които ще продължат и занапред.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Пролетно и вдъхновяващо!


Настроението ти през тази седмица ще бъде наистина пролетно и приповдигнато, а както е известно, позитивната нагласа привлича късмет и благополучие. На работното място се старай да не решаваш сам прекалено сложни задачи, така че по-късно, ако нещо не сработи, да не те обвинят в некомпетентност. Твоите любовни мечти започват да се сбъдват!

РИБИ 20.02 – 20.03

Приятно и отморяващо!


Твоята комуникативност ще бъде доста занижена, затова насаме със себе си ще се чувстваш много по-добре и по-спокойно, отколкото в голяма компания. Тази седмица е подходяща за почивка, релаксация и възстановяване на психическите и физическите сили. Личните отношения остават непроменени. Любимият човек ще бъде за теб източник на вдъхновение.

More Astro