Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 20 - 26 април

Бельо, музика, екшън! 10-те най-секси клипа, за които се сещаме

Приключение, не особено подходящо за работното място, както и за лица под 16 години, но абсолютна радост за окото, облечена в музика, хубава музика, която дълго гледахме... и слушахме!

Music преди 8 години

В контекста на тазседмичната ни тема за бельото, решихме да помислим за това, къде ни е било най-приятно да го срещнем, освен в леглото. И, разбира се, отговорът не закъсня, а видео примерите, за които се сетихме, превърнаха вчерашния ни следобед в едно вълнуващо приключение из безкрайния женски сексапил, хубава музика и почти никакви дрехи.

Приключение, не особено подходящо за работното място, както и за лица под 16 години, но абсолютна радост за окото, облечена в музика, хубава музика, която дълго гледахме... и слушахме!

Ето кои са 10-те най-секси видеа, за които се сетихме на първо четене! Наострете очи и уши за тези великолепни мацки... и дайте едно рамо в коментарната форма по-долу, ако се сетите за някое видео, което сме пропуснали...

Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, P!nk - Lady Marmalade
Пищно и предизвикателно видео, в което не една, а няколко полуголи известни жени сякаш са току що излезли от Мулен Руж - какво повече му трябва на човек?



The White Stripes - I Just Don't Know What To Do With Myself
В дъното на нещата стои София Копола, като режисьор, а на преден план е само и единствено прелестната Кейт Мос. И именно тя е тази, което ни кара да гледаме тези три минути с часове!



Duran Duran - Girls On Film
Едно от първите видеа на момчетата, което предизвиква ожесточени дискусии в консервативна Англия, заради сексуалния си характер. И как не? Дори и с днешна дата леко се изчервяваме като го гледаме...



Usher - Trading Places
Изключително подходяща, нежна и чувствена прелюдия към последващи хоризонтални действия...



Chris Isaak - Wicked Game
Плътният глас на Крис Исак, нежното рок звучене на песента и полусъблечената Хелена Кристенсен е вероятно най-секси комбинацията, за която можем да се сетим. ИЗОБЩО!

Bruno Mars - Gorilla
Изключителна секси песен, макар и това да не личи на пръв поглед от заглавието й, в която Бруно Марс излива цялата си емоционалност. Според нас, една от най-добрите му, която попада в тази селекция обаче, най-вече заради прелестната Изабела!
 

Madonna - Justify My Love
Черно-белият клип на песента, в който са описани изгарящи еротични фантазии, е първият клип, който музикалната телевизия МТВ спира от излъчване! Снимките на клипа се провеждат в парижкия хотел Royal Manseau и представят перверзно пиршество на плътта, еротиката и осовободената сексуалност - без табута, без рамки и граници, само наслада и провокация, която струи от арогантните садо-мазо сцени.

Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls
Най-талантливите момичета, най-готините стриптийз клубове и най-секси провокацията, която Mötley Crüe са отправяли някога към своите фенове! Благодарим им за мацките, още се учим от тях!



Beyonce - Partition
Френски шик, малко дрехи и задни части, които предизвикват фурор. Всеки път!



Rihаnna - Pour It Up
Тя е най-палавото момиче в наши дни и не спира да го показва. Тук е в оскъдно, но много скъпо бельо, провокира с осанката си и не оставя нищо на въображението. Ние и не искаме да крие нещо от нас...

More Music