Следва

Beauty trend - Красива кожа

И не само за мъже

Има ли жена, която да не мърка благо при допира на мека кожа, гладка, приятно ухаеща и най-важното - Негова? Няма. Така...

Hair преди 15 години

Има ли жена, която да не мърка благо при допира на мека кожа, гладка, приятно ухаеща и най-важното - Негова? Няма. Така си и знаехме защото, сигурни сме, поне веднъж сте изпитвали удоволствието от момента, в който визуалните възприятия отстъпват мястото си на по-сенситивните усещания. Като една милувка, носеща заряда на хиляди целувки. И като бонус, съвсем в реда на нещата още прекрасен,свеж вид и здрава поддържана кожа.


Надяваме всичките си въздишки и лека по лека се отправяме към новия продукт на NIVEA, който не само, че вдъхновява за една положителна промяна, но и действа активно, и показва колко по-вълнуващи могат да бъдат всички тези моменти с любимия човек. И един от тях е да гарантираш, както на себе си, така и на него, 100% успеваемост в начинанието срещу стареенето. Така се борите ръка за ръка, и се усмихвате широко.

Осмелихме се да си зададем въпросите какъв е ключът към атрактивния вид на мъжа. Чинно и в купом признаваме, че малките бръчици изграждат една доста агресивна сексуалност, така привлекателна за някои жени. Да не говорим за фетиша към мъничките белези по лицето, безспорно доказателство за мъжественост и жертвоготовност.

Но има момент, в който с напредването на годините, те започват да увеличават не само своя брой и своето място, но и дълбочината, и степента, в която ни дразнят.

Ние, жените, можем да се изкушим. И тогава идва времето на високоефектевния крем против бръчки - NIVEA For men. Искаме ли или не, да погледнем на мъжете като на по-красноречив израз на нас самите, когато опрем до разкрасяващи средства. Защото в същността на силата си, мъжкото тяло е не по-малка жертва на целия този процес и възпирането му е необходима грижа.

Въпреки че мъжката кожа е по-стегната и по-груба от тази на жените, поради мрежестата колагенова структура, и благодарение на своите 20% повече плътност, тя е по-малко податлива на набръчкване през ранните години. На около 40-годишна възраст, всичко започва да се променя. С възрастта, клетките губят все повече колаген, енергията им намалява и естествените процеси на регенерация се забавят. Всички тези процеси се ускоряват и от стреса на модерния начин на живот. Резултата е: по-бавна регенерация, поява на грешки и увреждане в ДНК. Кожата започва да се отпуска, придобива сивкав цвят и развива бръчки - особено около очите и бузите.

В отговор на това Beiersdorf ни дава отговора - първия мъжки крем против бръчки от NIVEA FOR MEN: DNAge. Благодарение на иновативната комбинация от съставки- фолиева киселина, креатин и ефективна система от слънцезащитни филтри, борбата срещу стареенето на кожата започва от самото ядро на клетките.

Освен редуцирането на фините линии, крем DNAge защитава ДНК на клетките от вредните външни влияния. Креатинът и фолиевата киселина осигуряват енергията, от която кожата се нуждае за да се регенерира, и така стимулират формирането на нови, здрави клетки.

Резултатът? Кожата става видимо по-стегната и дори дълбоките бръчки са забележимо по-малко. Следва краят, който връща към началото – няма жена, която …

More from View Sofia

More Hair