Следва

Йордан Йовчев стана готвач

Поли Генова: по-окрилена отвсякога

Най-лъчезарното момиче на българската поп сцена Поли Генова неведнъж ни е изненадвала с...

Други преди 8 години

Най-лъчезарното момиче на българската поп сцена Поли Генова неведнъж ни е изненадвала с визията си. За пореден път успя да го направи, като ни доказа, че розовото много й отива, а добротата никога не излиза от мода. Певицата облече Окриляваща тениска, част от кампанията на AVON срещу рака на гърдата „От любов към живота”. Тя е създадена от дизайнера Николай Божилов, а 100% от печалбата от продажбата й отива в помощ на благородната кауза.

Поръчай и ти своята на Представител или на AVON.BG на цена от 19,90 лв. и ела на Окриляващ поход в подкрепа на жените с рак на гърдата! На 25 април в 11 ч. ще тръгнем от пл. „Княз Александър I Батенберг“ в София. Ще извървим пътя до Паметника на Съветската армия, където куп български звезди ще завършат похода с концерт.

Самата Поли ни разказа защо е важно да сме там и какво е да си посланик на една толкова значима кауза:

- Защо прие да станеш посланик на „Окриляващия поход” срещу рака на гърдата, който AVON организира като част от мащабната си кампания „От любов към живота”?
- За мен тази кампания е нещо много повече от поход - за мен това е мисия!

- Какво е усещането да бъдеш посланик на една толкова значима кауза?
- Усещаш, че буквално ти поникват крила, защото да помагаш е окриляващо. За да си посланик на такава кауза, трябва да умееш да носиш вярата и да я предаваш на другите.



- Познаваш ли хора, които са се сблъсквали с проблема лично?
- Не само, че познавам, но и съм живяла и съм се борила с този проблем.

- Променя ли се нагласата на българската жена към болестта?
- Мисля и се надявам, че заради по-голямата информираност, благодарение на кампании като тази, жените се променят и са по-смели и по-дисциплинирани относно здравето си.

- Какво би казала на жените, които се борят с тежката диагноза?
- Никога да не престават да обичат живота си!

- С какво те промени участието в кампанията?
- Като посланик на дългогодишната кампания "От любов към живота" се научих на отговорност и сила.

- Ти облече „Окриляващата тениска“, за да подадеш ръка на жените с рак на гърдата. Как хората да помогнат на каузата?
- Всеки може да помогне, като поръча своята тениска на Представител или на AVON.BG. 100% от печалбата от всеки продукт отиват в помощ на жените, които водят битка с рака на гърдата. Всеки може да помогне и като припомня на близките си да си правят редовни профилактични прегледи. Също така ще се радвам да се съберем колкото се може повече хора в подкрепа на жените с тази болест на похода на 25 април, който ще завърши с концерт.

Чакаме Ви!
 

More Други