Следва

Kaia Brown от N.O.H.A със специален поздрав към българските фенове

Петте любими парчета на Мария Грънчарова

След 13 години отсъствие първата денс певица в България Мария Грънчарова поднови активната си кариера...

Music преди 8 години

След 13 години отсъствие първата денс певица в България Мария Грънчарова поднови активната си кариера. Продължение на ударното й завръщане след динамичния денс хит „Повече“ е по-бавното и чувствено парче „Без сън“, чието видео е напът да се появи съвсем скоро. Въздействаща и атмосферична, новата песен отново е с клубен звук, но в чилаут темпо, което особено отива на дълбокия и дрезгав тембър на певицата. Тя обещава, че резултатът ще е нещо нестандартно и много въздействащо, а парчето е само първият от поредица проекти, които предстоят до края на годината.

Музикалната кариера на Мария Грънчарова започва още през 80-те години, когато тя е тийнейджър, а популярността й достига своя връх през 90-те, благодарение на модерните денс аранжименти и множество национални турнета, които прави. Тя е първата певица, която танцува наравно със своя балет и е работила с едни от най-популярните състави у нас като “Дива”, “Веда” и “Сатен”.

Ето любимите й пет парчета в днешния петъчен ден...

Мария Грънчарова - Опасна възраст
Това е първата песен, която съм изпяла. Тогава нямах още 15 години и е нормално да ми е най-скъпа.



Мария Грънчарова и Владимир Грашнов - Три Луни 
Записвах я бременна и е първата ми по-бавна песен. Определено е от голямо значение за мен.



Орлин Павлов - Секунда
Тази песен ме накара да поискам да се върна в музиката. Когато я чух реших, че искам да изпея подобна песен!



Мария Грънчарова - Повече
Това е моето завръщане на сцена, тя е по музика на Мага и е песента, в която съм вкарала моето усещане за живота във всички направления.



Мария Грънчарова - Без сън
Видеото към тази песен предстои да излезе. Текстът й отново е мой, а музиката на Мага. От значение за мен е, защото е в звученето, в което искам да се развивам от тук нататък.


 

More Music