Следва

E-Rotic и C-Block се присъединяват към звездите на "Обичам 90-те"

Kaia Brown от N.O.H.A със специален поздрав към българските фенове

Kaia Brown от космополитната банда Noise of Human Art (N.O.H.A.), които пристигат на 23 май за концерт в Sofia Live Club, с нетърпение очаква срещата си с българските фенове и изпрати специална видео покана за тях...

Events преди 8 години

Kaia Brown от космополитната банда Noise of Human Art (N.O.H.A.), които пристигат на 23 май за концерт в Sofia Live Club, с нетърпение очаква срещата си с българските фенове и изпрати специална видео покана за тях.



Kaia е новото лице и глас на проекта, а музикантите в групата я определят като „космополит, изпълнен с вдъхновение от множество разнообразни световни култури”. От моментa, в който става част от групата, Kaia усеща енергията и жизнеността на N.O.H.A. и се стреми да добави нейния динамичен, страстен, изпълнен с рок соул стил към нетрадиционно звучене на Noise of Human Art.

Концертът на N.O.H.A. в Sofia Live Club е втората спирка от европейското турне на групата, което стартира от Чешкия Vankovka festival.

За доброто настроение непосредствено преди групата, превърнала се в посланик на позитивната лятна енергия и затвърдила се като фаворит на българската публика, ще се погрижи добре познатия от софийската клубна сцена STEPHAN LOVE.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 25 лева.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?