Следва

Ева Тепавичарова се омъжи

Двойките от "Женени от пръв поглед" празнуват деня на любовта

Денят на влюбените е първият празник, който ще отпразнуват младоженците от „Женени от пръв поглед”... 

Events преди 8 години

Денят на влюбените е първият празник, който ще отпразнуват младоженците от „Женени от пръв поглед”. Те ще проявят загриженост и внимание към партньорите си, ще си организират романтични вечери и пътувания и ще си разменят подаръци.

Стефан и Светлана ще се отправят към Банско, където ще се отдадат на романтични емоции и приятни преживявания. Двамата грижливо са подготвили подаръци, които да си разменят на празника. Колко е важен първият подарък и колко е трудно да избереш такъв за човек, който още не познаваш съвсем добре, предстои да разберем.

Атанас ще има емоционална среща с певицата Тони Димитрова, която ще му връчи признание за доброволческия труд и усилията, които е положил, помагайки на бедстващите в Мизия. Наско ще разкаже на естрадната легенда за своята съпруга, а тя ще поиска да се запознае с нея. През това време Антония ще организира романтична вечеря с много изненади за своя съпруг. Как ще реагира Атанас на усилията на своята чаровна половинка, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.

Георги и Гергана ще заминат за Несебър, където се провежда фестивалът „Влюбени в Несебър”. Двамата ще участват в различни състезания за двойки, но Гери ще остане разочарована от резултатите, които ще постигнат в тях. Това ще даде началото на нови търкания помежду им. Георги, които често е краен в своите размисли и изказвания, ще направи поредното такова: „В деня на влюбените аз и моята половинка разбрахме, че не сме един за друг”.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.