Следва

Street Style вдъхновения... Да ти се види бельото

Добри и Борче, гордеем се с вас! Нашите момчета облякоха София Вергара

Самата София Вергара носеше тяхна рокля на 50-тото издание на наградите на Академията за кънтри музика вчера, което ние отбелязваме като страхотен успех, по повод на който нямаше как да не ги потърсим...

All fashion преди 9 години

Нашите Добромир Киряков и Борче Ристовски от Beyond вече са под светлините на световните прожектори! Самата София Вергара носеше тяхна рокля на 50-тото издание на наградите на Академията за кънтри музика вчера, което ние отбелязваме като страхотен успех, по повод на който нямаше как да не ги потърсим.

Поинтересувахме се как момчетата са успели да го постигнат. Оказва се, че не те са били тези, които са търсили София, а тя е открила тях! Самият Добри разказа ексклузивно за ViewSofia, че повече от половин година техни дрехи се продават в един от престижните мултибрандови бутици в Ел Ей на една от най-скъпи улици в Лос Анджелес, където са локализирани някои от магазините на големите световни модни дизайнери. В този мултибрандов бутик се продават дрехи на Beyond, а тази рокля е сред тези, които те наскоро пращат там. И явно в някои от своите шопинг турове София Вергара, или пък нейната стилистка, я харесват и избират за най-голямото събитие за кънтри музика, без затова нито Добри, нито Борче да подозират.

„Събудих се сутринта и както обикновено, още докато съм в леглото, започнах да преглеждам Instagram профила си. И както се ровех изведнъж се появява снимка в профила на София Вергара, облечена с наша рокля. Беше много приятен шок! Веднага изпратих снимките на Борче! И от вчера се вълнуваме заедно по случая. Още по-хубавото е, че с тази рокля София влезе в няколко класации за най-добре облечени знаменитости, което е най-големият комплимент за нашата работа. ", споделя развълнувания Добри.

 
*Борче и Добри

Е, това определено е било от скорострелните събуждания на стилиста. И как не, след като съвсем случайно разбираш, че една от най-актуалните звезди е избрала именно тоалет на твоята марка, за да се появи в топ модните списъци на всички фешън сайтове, редом до Миранда Ламберт, облечена в Bibhu Mohapatra, Тейлър Суифт в Reem Acra и Рийз Уидърспун в David Koma.

 

По този повод се сетихме затова, че Beyond облякоха и съпругата на Марк Антъни, Шанън де Лима, в жълта шифонена рокля, в началото на месеца. Тогава стилистката на наследничката на Дженифър Лопес в сърцето на Марк ги открива в Инстаграм и прави запитване за няколко рокли. Окончателният избор бил върху този модел и цвят, който самият Марк одобрил за половинката си, за да се появи с нея на червения килим на Латино наградите.



Гордеем се с вас, момчета! Пожелаваме ви още много звездни успехи занапред!

 

More All fashion