Следва

Всички носят… “сандалите на татко”

Б като Библия, Б като Блог

Няма нищо по-хубаво от това да се поглезим, а какъв по-добър начин да направим това от някое...

Street Style преди 8 години

Модерна принцеса

И днес продължаваме да си говорим за бельо, както и предните няколко дни. Когато всичко е посветено на тази изящна и много женска част от облеклото се насочваме към модните блогърки, за да видим и техния прочит на този вечен елемент от облеклото. Гледайки следващите фотоси, се превръщаме в съвременна принцеса, с тази нежна ефирна рокля в черно, под която романтично проблясва сутиен, целият обсипан със скъпоценности и закачливи дантелени чорапи. Така съчетани получаваме една много женствена и изкусителна визия.









kayture.com

Слънчеви хроники















От романтичните дантелени чорапи се пренасяме направо на слънчевите брегове на Дубровник и Истанбул за една активна морска почивка, включваща слънце, много приятели, плаване в лазурното синьо море и, разбира се, цял арсенал от най-различни бански костюми. Гледайки снимките, неизбежно ни става едно такова топло и размечтано, защото откровено от тях струи толкова много забавление и слънчеви емоции.

Ех, няма как и ние да не си пожелаем едно такова лятно приключение...

garypeppergirl.com

Пролетна терапия



Няма нищо по-хубаво от това да се поглезим, а какъв по-добър начин да направим това от някое прекрасно бельо, което идва точно навреме за смяната на сезона. Следваме примера от снимките и си избираме такова от много фин тюл и с нежни разцъфнали цветя, за нежна визия ала Лолита.

missmoss.co.za

Американски прелести













Когато говорим за бельо, няма как да не се сетим за американската класика на pin up момичетата. Насочваме поглед към най-добрия pin up артист - Gil Elvgren. От средата на 30-те до 1972 година Elvgren рисува над петстотин картини на красиви момичета и жени в предизвикателни пози и оскъдно облекло. Художникът създава образа на класическото американско pin up момиче, a кое е то?

Тя никога не е фаталната жена, любовница или класическа американска филмова звезда. По-скоро е съседското момиче, чиито прелести са невинно разкрити в един мимолетен миг. Добре оформена, въздържана, но все пак смела за времето си, тя е момичето, чиято сладка невинност често е изправяна срещу нейната дива страна.

theloveofvintage.wordpress.com

Женско царство















Потапяме се в интериора на един магазин за бельо, градът е Лондон, а марката Triumph. Атмосфера ни праща направо в някой класически магазин за бельо, където услужливи дами ни помагат да намерим точния размер, където се губим из между всички прекрасни сетове, за които си мечтаем да са наши и където някой притеснен джентълмен се опитва да си спомни номера сутиен на приятелката си.

Признаваме си, че ни звучи доста примамливо и нямаме нищо против така да си прекараме следобеда, тръгвайки си от там не с една, а с няколко торби.

5inchandup.blogspot.com
 

More from View Sofia

More Street Style