Следва

Четиво в четвъртък: „Цитати от любими книги“ от Христина Мираз

Роман Абрамович и Даша Жукова чакат трето дете

Семейството на руският милиардер и неговата дама на сърцето ще се увеличи с още един член през есента, като това ще е осмо дете многодетния Абрамович.

People of art преди 9 години

Роман Абрамович и Даша Жукова са на път да станат родители за трети път, стана ясно тези дни. Семейството на руският милиардер и неговата дама на сърцето ще се увеличи с още един член през есента, като това ще е осмо дете за многодетния Абрамович.

Даша Жукова вече е майка на Аарон Александър, който е на 6 години и на Лия, която е на 2, а сега явно, като продължение на прекрасните взаимоотношения, които имат с мъжа си, тя ще го дари и с трето дете.



Бременността на милиардерската наследница сложи край на спекулациите, които се тръбяха по адрес на семейство Абрамович. Миналата година се появиха слухове, че Роамн е на път да зареже Даша заради аферата си с примабалерината на Мариинския театър Диана Вишнева. После пък Дария пък беше уловена да се забавлява с холивудския актьор и ценител на женската хубост Леонардо ди Каприо.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра