Следва

Love Аffair

Men's Еxhibit: Априлско слънцестоене за Another Man

Днес празнуваме пролетта и горещата приближаваща вълна с една прекрасна ярка модна...

All fashion преди 8 години

Днес празнуваме пролетта и горещата приближаваща вълна с една прекрасна ярка модна история, взета назаем от последния брой на Another Man.

Април е, както всяка друга година, непредвидим, днес горещ, а утре ледено пронизващ, но това, в никакъв случай, не пречи на скоростния заряд от енергия да порази и нас и да ни позволи да вкусим, една крачка преди останалите, лятното щастие. Тук и сега празнуваме горещата вълна с помощта на Prince of Sun, ода, посветена на слънчевата светлина и силното 70-тарско модно влияние, стилизирана от Матияс Карлсон и заснета от Андреа Споторно.

Идилията е пълна, благодарение на магичното място, наречено Тонара Ди Скопело, кокетно позиционирано в красива Сицилия, което ни предразполага, ако не към мързелив релакс, то поне към незабравими модни кадри.

























More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.