Следва

Спечели покана за петото издание на "Обичам 90-те"!

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил! 2" ПОДАРЪЦИТЕ!

Обичам мама! Тя ме научи на стил. Стил, който ценим, обичаме, и който ни води и винаги ще ни води, защото съветите на мама са най-скъпи. И се помнят завинаги...

All About Life преди 9 години

Обичам мама! Тя ме научи на стил. Стил, който ценим, обичаме, и който ни води и винаги ще ни води, защото съветите на мама са най-скъпи. И се помнят завинаги...

И така, преди малко повече от две седмици, развълнувани и въодушевени от настъпилата пролет, от топлите лъчи на слънцето и от това, че пак ще можем да носим любимите си рокли на цветя, се обърнахме към старите албуми, за да почерпим вдъхновение именно от нашите любими майки.

Вашите спомени и щастливи истории в десетки писма, придружени със снимки, определено доказаха силната любов и признателност към единствената и неповторимата, към МАМА, показала ни тайните на красотата, изяществото, нежността. Нетърпеливи, вече показахме част от тях в две неповторими серии, но, тъй като изборът бе труден, дадохме възможността и на вас, читателите, да гласувате в анкета, като посочите и аргумента за вашия глас, за да ни помогнете.

И днес, изборът е вече ясен, а ние нямаме търпение да го споделим...



 

На вашето внимание, представяме победителите, които печелят нашите жестоки награди х2:

Камелия Ноева, която печели CHANEL №5 eau de parfum за мама и CHANEL №5 eau premiere за дъщеря.

Александра Георгиева и нейната майка, които са новите притежателки на Braun Silk epil 7 и Skin Spa set.

Симона Иванова, която ще може да раздели удоволствието от прекрасните книги на Colibri с нейната майка.
 

Честито! 

Очакваме победителите да се свържат с нас до 5 май включително, за да уточним начина на получаване на наградите.

Следващата ни фантастична игра е вече ТУК

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.