Следва

Първата булчинска колекция на Oscar de la Renta без Оскар де ла Рента

Fashion Battle: Изящни копринени красавици

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от изящните копринени нещица, които носим вкъщи. В главната роля виждаме Carine Gilson и Dolce & Gabbana...

Shopping преди 8 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle първо опитоми есента, отскоро планира пролетния ни гардероб, а сега тематично в седмиците посветени на бельото, се фокусира върху този изящен елемreнт от гардероба, като поставя един срещу друг по двама от модните ни редактори, които се съревновават да изберат най-красивите и секси предложения от дамското бельо, съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от изящните копринени нещица, които носим вкъщи. В главната роля виждаме Carine Gilson и Dolce & Gabbana.

Мирела


Няма как да не се събудя с усмивка, когато спя с новите ми любими придобивки, които носят името Dolce & Gabbana. Цветът е черен, а десенът - вечните точки, които някак винаги, когато погледна, успяват да лепнат усмивка на лицето ми. Нещата не спират дотук и всичко се допълва от красива дантела, отново в черно. С тези си качества този прекрасен комплект без проблем успява да намери път към сърцето ми и да се превърне в любимото ми облекло за вечерите, посветени само на мен.

net-a-porter.com

Габриела




След дълъг ден, най-добре релаксирам вкъщи. Не се нуждая от друга компания, освен почти скъпоценните коприна и френска дантела на Carine Gilson. Когато отделям време за себе си, обичам да го правя качествено, а по-добър начин от този, поне засега, не ми е познат. Избирам моето средство за релакс да е потопено в най-топлите и красиви нюанси на цвят каки, не само, защото цветът играе главна роля в една от любимите ми тенденции, но и защото цветовият синхрон с маслинката в чашата ми с Мартини, е, ако не невероятен, то поне крайно забавен. 

net-a-porter.com

 

Анкета

Коя от тези изящни копринени находки ти харесва повече?

More Shopping