Следва

Гладиаторски ефект

Editor's Choice: Перфектното бельо за мен!

Ако буквално свалим тишърта и джинсите и останем по бельо, какво ли ще бъде то...

All fashion преди 8 години

Със сигурност под дрехите на всяка една от нас се крие по една търсеща, чувствителна, магическа, самостоятелна и силна жена, но какво ли още би излязло наяве, ако захвърлим всичко, с което сме облечени днес...?

Ако буквално свалим тишърта и джинсите и останем по бельо, какво ли ще бъде то? Днес нашите редактори споделят за тази най-интимна подробност в стила си, като началото и края на всичко хубаво, което им се случва. Говорят за него, като за нещо, което им вдъхва увереност, че са красиви и секси, като за най-гъвкавкавта, но и най-любима част от ежедневния им аутфит...

ЕЛЕНА



Моето бельо е ненатрапчиво, или поне не отвън.

Не съм фен на пищността в натрапения й вид, "цици гоооре!" е лозунг, отдавна презрян, а дебелите и неприятни подплънки са зачеркнати с едно, но рязко и необратимо движение.

Обичам да не ми личи отвън колко обичам бельото да е секси. Единственото, което допускам за забелязване, е част от тънката презрамка на рамото, или сутиенът, който се вижда откъм гърба, защото блузата ми е много изрязана там. В тези случаи най-важното ми изискване е, сутиенът да е супер тънък, супер фин и супер ненатраплив.

Определено възприемам бельото като средство за съблазън, но по-скоро съблазън на съзнанието и подсъзнанието, отколкото буквална.

В този смисъл бельото ми е страшно леко, другото име на ласка, страшно икономично, не на като плат, а като внушение, съвършено скроено, точно по мярка, бельо за събличане, точно колкото и за обличане, интелигентно, бързо съхнещо, и без цветчета.

Цветовете ми са черно, бежово и черно и бежово. Сутиенът е прозирен с триъгълна чашка, най-добре с италиански или френски етикет, бикините са с висока талия и изрязан високо крачол, или боксерки от коприна.

Обожавам и корсети, имам десетки, купувани в годините, но никога не ги нося.

Да не се бъркат чувството за естетика и разбирането на собственото аз. Което идеално прозира точно под бельото.

ПЛАМЕНА



Бельото ми бива два вида. Такова, което е удобно, нося всеки ден, леко и дишащо и такова, с което от време на време задоволявам най-егоцентричните си потребности, и в частност тези да се чувствам истинска жена-съблазнителка.

Първото, можете да си го представите, импонира с много цвят на моята същност. Жълто, розово, зелено, тюркоаз... мисля че няма нюанс, в който да нямам поне чифт гащички. Тук е мястото да си призная, че аз сутиени не нося и даже се страхувам от момента, в който земното притегляне ще ме принуди да го правя... Oсвен десените, при мен и щампите са запомнящи се, такива, които едва ли ще забравиш, ако се случи да видиш.

Вторият вид бельо, който може да се случи да нося, обикновено е черно, по-важно е от всичко друго, с което съм облечена и ми дава няколко живота повече, в игрите за напреднали, които играя, когато съм с него. То е секси, прозрачно или не, винаги крещящо подмолните ми намерения и винаги вършещо работа.

И двата вида бельо в гардероба ми си приличат по едно нещо - перфектната кройка, която имат и, която в 80 процента от случаите принадлежи на Victoria's Secret. Фен съм на марката отдавна и всъщност с нетърпение чакам момента, в който ще се позиционира и у нас, за да купувам всичко, от което се нуждая на килограм.

ГАБРИЕЛА


 

Едва ли ще бъде шокиращо, ако кажа, че като всяка жена, и аз обичам красивото бельо. Дантела, коприна, апликации и бродерии са ми любими, но когато избирам бельото си, винаги се водя от един, но най- важен за мен, мотив - да стои красиво под дрехите. Факт е, че най-красивото бельо, не е чак толкова привлекателно под слоевете дрехи, особено когато стои безформено или пък детайли от него личат и през роклята. Сутиените ги избирам предимно класически с твърда чашка или тип "бриджитка" и ако ризата позволява, ги предпочитам дантелени.

Що се отнася до втората задължителна част от бельото, нося предимно стринг и критериите, по които ги избирам, съвпадат с тези за сутиена - фини и ненатрапчиви. И отново, когато дрехите позволяват, нося дантелени, а когато материята е по-капризна, нося безшевни, или лазерно изрязани стринг.  

ВИКТОРИЯ

Красиво и комфортно. Харесвам изчистените силуети, които стоят и подчертават по естествен начин, смятам ги за много елегантни. Чорапите са частта от бельото, с която най-много обичам да експериментирам, винаги ме радва интересния и екстравагантен дизайн. Не знам точно от коя средно-европейска страна произхожда правилото, че една жена не бива да излиза без чорапи дори и лятото, което намирам за много добра идея, а и отскоро се предлагат такива с 5 дение плътност за тази цел. И ако трябва да направя примерна селекция, то тя би изглеждала така...



Сутиен от New Silhoette
Боди Scandale от Seven Seconds
Чорапи мрежа със силиконова лента Silvia Grandi от Nikol
Чoрапогащник от Wolford

 

 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.