Следва

Дизайн за вдъхновение: Рапсодия в синьо

Спечели тази розова фантазия! Заменяме колие Marella за дози чисто вдъхновение

Спечели тази розова фантазия! Заменяме колие Marella за дози чисто вдъхновение

All About Life преди 8 години

Винаги се намира да имаме поне по една бленувана, много мечтана визия на сезон. Перфектния аутфит, който сме припознали от стрийт стайла по време на Седмицата на модата в Париж, например. Или Лондон. Или Милано. Или тайно си мечтаем за онзи аутфит на любимата блогърка, който, сигурни сме, ще накара всеки да се обърне и след нас.

Е, заразени от тази вечна и свещета движеща сила - да се вдъхновим от добрия пример и да го направим и наш, те призоваваме в новата ни страхотна игра.

Изпрати ни снимка на този аутфит, който тайничко често отваряш и замечтано разглеждаш. Знаем, че всички пазим по един такъв на десктопа си. Може да е твой, на приятелка, на напълно непозната фешън мацка, на голям дизайнер.

Очакваме го, от днес, 24-ти април, до 3 май включително, и нека това да бъде твоята мечтана визия, с която, вдъхновявайки себе си, ще вдъхновиш и нас.

А ние, заедно с партньорите ни от MDL, ще ти подарим перфектния аксесоар. Към нея, и всяка друга.



Колие Marella, богато и тържествено, нежно и силно, изящно и категорично, от най-новата колекция на
италианската марка.

Не ни жали, вдъхновено изпращай любимите си визии на познатия [email protected], ние ще ги покажем на читателите си, а за дозите вдъхновение - наградата е тук!

More from View Sofia

More All About Life