Следва

Уникални изпълнения във втория полуфинал на "България търси талант"

Слави се разплака за Деси Добрева

Слави се разплака за Деси Добрева

People of art преди 8 години

Въпреки че години наред Слави Трифонов криеше колко му е липсвала, снощи в предаването си, той най-накрая призна пред всички, че Деси Добрева го е наранила страшно много, заминавайки си от шоуто.

Бившата вокалистка на "Ку-ку бенд" направи нещо невиждано в ефира на "Шоуто на Слави". Певицата с най-нежния глас в България разчувства толкова някогашния си шеф и приятел Слави Трифонов, че той се разплака в ефир и близо 10 минути рева, без да успее да удържи сълзите, капещи и от двете му очи.

Дългия се чудеше как да се овладее и бършеше мокрото си лице, но не успя да се успокои, като емоциите го разтърсиха с пълна сила след като тя запя. След това шоуменът реши да разкрие чувствата, заради които се разплака и направи емоционална изповед пред Деси и зрителите си.

"Ядосах се много че отиде в Бъркли, защото какво като отидеш там?! Сигурно за теб е било много специално и важно, но аз знам, че конкуренцията е жесотка и вероятността да направиш нещо е много малка. Мразя да казвам: "Аз нали ти казах", но в крайна сметка ти се прибра в Бъгария. Ако беше останала в Америка да направиш световна кариера, аз щях да съм щастлив и да си призная, че съм сбъркал.

Но ти отиде и се върна. Не искам да споря с теб и не казвай нищо, защото ще те уволня", каза през сълзи Слави. Деси също се развълнува, но се пошегува, че не може да я уволни, защото не работи при него и отиде до стола му, за да го потупа по рамото за успокоение и го попита дали пък отново не я кани на работа. Той обаче в отговор я помоли да изпее една от любимите му песни в нейно изпълнение "Лудо младо" и след като Добрева пусна гласа си, сълзите му потекоха с пълна сила, а брадичката му трепереше, както никога досега в ефир, пише pik.bg Слави и Деси Добрева ще застанат един до друг отново на сцената утре вечер, когато е концертът по случай 20-годишнината на "Ку-ку бенд" в "Арена Армеец". По този случай Дългия събра много от бившите изпълнители в оркестъра, сред които е и Деси Добрева и колежката й Алекс Раева.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра