Следва

Апостол Пенчев е новият Програмен директор на БНТ

Петъчна доза секс: Чии слипове бихме свалили със зъби

Днешната ни пареща петъчна доза секс е посветена на тези, чиито бельо не заслужава да бъде на тях...

Други преди 8 години

Днешната ни пареща петъчна доза секс е посветена на тези, чиито бельо не заслужава да бъде на тях. Те са толкова секси, мъжествени, хубави, смели и нежни, че последното нещо, което искаме е - да бъдат облечени. Затова пет от нас избират своите пет герои-мечти - изкушения, чиито слипове биха свалили със зъби веднага! Само да имаха, зъбите, тази възможност...

Заподозрените по ред на номерата:

ГАБРИЕЛА



Като сме тръгнали да мечтаем, аз искам Колин Фарел. Възрастта му е идеална (39г), ирландският акцент не е чак толкова дразнещ, а славата му на лошо момче - вечна. Ако трябва да съм напълно откровена, не ролите му са ме накарали да го запомня и харесвам, а очите му, големите, изключително тъжни очи. Може би имам сериозни пристрастия към тъжните очи, или пък чарът му е много по-голям, отколкото аз съм готова да призная. Единственият недостатък, за който се сещам и който съм готова да преглътна е недостатъчния ръст (едва 1.70), но пък като го видя в предстоящия му филм The Lobster, съм сигурна, че ще забравя за това.

МИРЕЛА



Тази седмица моята секси петъчна доза секс е позабравената звезда от “Клюкарката” Ед Уестуик, днес в търсене на горещи момчета бързо изплува в съзнанието ми, изтупвам го от прахта и веднага се сещам за палавия поглед, за тази небрежно разрошена коса и образа на лошото момче. Да, май не ми трябва повече убеждаване, за да съм сигурна, че Ед Уестуик определно е олицетворение на мъжко съвършенство.

ПЛАМЕНА



Той е истинското олицетворение на мъжа, с който бих си легнала, без да се замисля дори и за секунда. Добър или лош, богат или беден, стилен или не... това са все вторични характеристики, които не биха могли да спрят първичните ми желания. Джеймс Франко, де да те имах!

Харесвам това, че си самовлюбен, че имаш чувство за хумор, че си ангелски красив и дяволски талантлив. Харесвам бялата ти подредена усмивка, шоколадовите ти очи и тоталният ти чар, който ме превръща в истинска поклонничка на личността ти. Съвсем сериозна съм! Обади се, когато можеш!

ЕЛЕНА



Естествено, че на Марлон Брандо на младини. И конкретно на 24, като точно на тази снимка.

МИГЛЕНА



Косата му е дълга, задължително. Мъжете с много спретнати прически и къси коси никога не са ме спечелвали. Очите му са светли и харизматични. Честно казано ми спира дъхът от първия момент, в който го видях. И до сега усещам едно присвиване на стомаха като открия, че се задава по улицата. Друг мъж не ми е влизал под кожата така, затова го посочвам със затворени очи. Моя очарователен непознат ми е по-интересен от някоя кинозвезда, макар да има също толкова плътен и нисък тембър и да съм сигурна, че камерата би се влюбила в него, ако попадне под прожектора й. И, за да е мистерията пълна, а фантазията да си е само моя, името и лицето стоящи зад него остават в тайна.


 

More Други