Следва

Първа модна сесия за дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради

На лов! За СЕКСИ бельо!

Започнахме серия от материали на име „На лов“, в които ви въвличаме в нашите преживявания в опит да...

Shopping преди 8 години

Започнахме серия от материали на име „На лов“, в които ви въвличаме в нашите преживявания в опит да открием подходящите за нас варианти на различни елементи от облеклото. Ловуваме бързо, с една ясна цел – практически да ви съдействаме в мисията по откриването на най-доброто. Вече си избрахме дънките за сезона.

Тази седмица няма как да не се потопим в света на бельото, защото сме избрали да посветим тези дни на него и защото, така или иначе, това е единственият елемент от визията, който (почти) винаги носим. И ни е много любимо – в цялата си съкровеност, красота и функция.

При избора обръщаме внимание на тенденциите по отношение на цветове и принтове, но най-вече се стремим да имаме сутиен за всякакъв повод, ситуация, дреха. Затова, на първо място обсъждаме кои са те. Започваме с базовите, задължителни модели: Т-шърт сутиенът с гладка чашка, сутиенът с променящи се презрамки, повдигащият и събиращ сутиен. Продъжаваме с удобния сутиен без банел, този тип бюстие и, разбира се, секси дантелен модел с мека чашка. Водим се по типовете сутиени за всякакви нужди, а допълненията на сетовете избираме спрямо тях, като се стараем да завършим с нов стринг, боксери, бикини, безшевни, дантелени и всяка друга разновидност на „кратките“ гащи.

Тръгваме по магазините за бельо – най-добрите в централна София, и обобщаваме фаворитите от това, което виждаме по време на този красив, интимен, женски шопинг.

И понеже започваме от базовите модели, онези, които всяка жена трябва да има и то във всяка възраст, тръгваме от Wolford, австрийска компания на 65 години, вече сериозно наложила се като лидер в производството на иновации от висококачествен трикотаж. Избираме ги за стартова точка за нашия лов за най-важните ни сутиени, защото знаем, че изделията там са съвършено изработени и са от такова качество, че са вечни. Известни най-вече с атрактивното си оформящо бельо и контролиращите си чорапогащници, Wolford предлагат и облекла, бански и аксесоари.

T-шърт сутиенът, който, както научихме от интервюто с Изабела Сакутова, припомняме го тук, задължителна част от всяко чекмедже за бельо, е моделиращият сутиен с гладка чашка, който перфектно оформя бюста и същевременно изглежда невидим под дрехата. Трудно ни е да се спрем на един от многото подходящи за желанието ни модели. Избираме такъв с повдигащ ефект в телесен цвят за светлите ни блузи, а за тъмните се спираме на друг, с кадифени презрамки, които ще се подават ефектно и със стил. Харесва ни и вариантът на черен повдигащ модел с дантела отстрани.

И трите обещават да са дъло с нас, и има сериозна вероятност да ни станат като втора кожа в своята универсалност и практичност. И, понеже обичаме всичко да е в сет, си харесваме съответно стринг в телесен цвят, танга с лазерно изрязване и черни контролиращи бикини с висока талия. Благодарение на последните, спокойно ще си похапваме сладолед през идните топли дни, защото моментните излизания от топ формата ще бъдат елегантно замаскирани.


Повдигащ сутиен Wolford - 198 лв., има съответстващ стринг - 100 лв.




Повдигащ сутиен от тюл и обточен с кадифе Wolford - 258 лв., стринг с лазерно изрязване - 110 лв.




Матов сутиен с дантела Wolford, 230 лв., контролиращи бикини с висок колан Wolford - 170 лв.

За дните с голи рамене е важно да имаме вариант на сутиен без презрамки. След кратка дискусия избираме, в името на по-малкото и по-универсални модели, да съчетаем този задължителен артикул със сутиените тип „бриджитка“. Освен че тяхната кройка позволява да се задържа на бюста и без презрамки, е подходяща и за дрехи с високо деколте, тъй като добре оформя и повдига бюста. 

Отново в Wolford си намирaме съвършената универсална бриджитка – в телесен цвят, с гладка чашка, повдигаща бюста. Обещава да бъде носена много! Моделът се предлага и в черно, за да имаме вариант за наистина всяка ситуация.


Velvet Bandeau Bra Wolford - 199 лв.

Веднъж заредени с най-необходимото от най-висок клас, си позволяваме да си харесаме още един-два модела, макар и не със свалящи се презрамки, понеже брижитката ни е любима със своя супер секси чар. В съседния Palmers, за да добавим цвят и настроение, си намираме по-момичешки прочит на този модел в тренди десен на точки.




Бриджитка „Valentina“ Palmers - 79 лв., боксер „Valentina “ – 54 лв.

Нека си признаем, всички обичаме онези сутиени с подплънки, които събират и повдигат гърдите ни и ги правят да изглеждат божествено. Те са супер за V-образно деколте, но като цяло ни правят невероятно секси, дори деколтето да не е чак толкова дълбоко.

В Wolford има вариант на повдигащ сутиен с дълбоко предно закопчаване: идеален за най-смелите от нас и истински дълбоките им деколтета, а предното закопчаване ни спасява и от неприятната издатина, която се получава на гърба, когато сме с тесни блузи. Отново гладък и в универсален цвят, знаем, че ще бъде в чекмеджето ни завинаги.


Повдигащ сутиен с предно закопчаване Wolford – 198 лв.

Продължаваме своята разходка, както вече е станало ясно, по софийския булевард Витоша. Следваща ни спирка – Etam! Френската марка е символ на качество и богат избор в бельото. Едва ли някой може да влезе в магазина и да не се влюби в някой от разнообразните им модели за всякакви нужди.

Секси и същевременно лолитски, стилът на Еtam е привлекателен по парижански. А всички знаем, че французите умеят да правят бельо!

Още с влизането в магазина забелязваме голямото платно с Наталия Водянова в бяла бриджита и на мига я пожелаваме!


Повдигаща бриджитка Etam – 75 лв., има съответсващ стринг „cheeky “ – 37 лв.

Но да не забравяме и Т-шърт сутиените! Etam ни впечатляват с иновативен модел, който има всички задължителни елементи на невидим T-шърт сутиен, а същевременно е дантелен, секси и красив. Сутиенът е изцяло безшевен и дори дантелената му част е толкова нежна, че е почти напълно невидима под дрехата. Сам по себе си тойе изработен от микрофибър, а на допир е като памук. Както специалистите на марката го определят - "втора кожа". Изключително мек до тялото и, освен всичко казано дотук, повдигащ!

Впечатлени сме, не очаквахме T-шърт сутиенът да бъде нещо друго освен напълно изчистен и в неутрални тонове. Изцяло безшевна е и тангата към него и това я прави задължителното бельо за тесните поли тип „молив“, които планираме за лятото. Избираме си комплект в цвят тюркоаз, но го има и в бледо розово и корал.




Иновативен безшевен повдигащ сутиен Etam - 75 лв., безшевна танга - 37 лв.

В Etam, разбира се, има и варианти на повдигащи сутиени. Харесваме си летен и свеж дантелен вариант в цвят корал, който е създаден за деколтета. Окото ни грабва и модел в цвета на всяко лято и особено на това – синьо, най-вече заради своята супер лека, въздушна подплънка, която обещава комфорт през горещите дни.




Сутиен с подплънка с гел на водна основа Etam – 65 лв. , танга – 19 лв. 




Повдигащ и събиращ сутиен с въздушна подплънка Etam - 65 лв., танга - 19 лв.

Напоследък много търсени са сутиените без банели, а тригълната кройка най-често съпътства такива модели. В Etam откриваме две напълно противоположни интерпретации на този тип сутиен - и двете ни спечелват, но за коренно различни ситации. Единият е бял и памучен, момичешки.

Другият – черен, дантелен, с красив изрязан гръб, изтънчено секси. Искаме ги! И двата! Има нещо в тези сутиени, някакъв чар, който е едновременно спортен, изтънчен и секси. Но най-вече ги искаме, защото са съвършено удобни!




Памучно бюстие без банел Etam – 49 лв.,бикини – 29 лв.




Дантелено бюстие без банел Etam –  69 лв. , боксер - 39 лв. 

Трудно ни е да не се спрем на още нещо в разнообразието на Etam! Очите ни се захласват по още един вариант без банел, но този път с кройка тип „бандо“. На пръв поглед спортен, може да бъде наистина секси. Вземаме го за разнообразие, а и цената е съвсем достъпна.




Бандо Etam –  49 лв. , бикини –  25 лв. 

Продължаваме шопинга в Etam, като постепенно насочваме фокуса към онези модели бельо, които съществува само, за да бъдат виждани и събличани и е по-добре да не попадат в сянката на дреха. Неизбежно разговорите стават по-съкровени, а ние сме енергизирани и не усещаме никава умора – все пак е доказано, че разговорите за секс ревитализират кръвта.

Освен тренди, чаровни и секси, сутиените тип бюстие помагат за стойката – по-добър поддръжник на бюста са, намалявайки тежестта, която пада върху гърба. Влюбваме се във флоралния принт и материята на сутиена-корсет, който, освен секси и красив, е и памучен. Разбира се, има и варианти за сет, в Etam те винаги са повече от един, а ние се спираме на бикини.




Мини бюстие с твърда чашка Etam – 69 лв., бикини – 37 лв.

Сещаме се, че супер секси вариант на бюстие в цвят патладжан си бяхме намерили и назад в Palmers. Там имаше и вариант на тригълен сутиен без банел – черен, дантелен, класика в съблазняването. И двата, разбира се, с долна част в пълен синхрон.




Дантелено бюстие цвят plum Palmers – 139 лв., стринг – 54 лв.




Сутиен с мека чашка без банел Palmers - 119 лв., боксер – 79 лв.

След Wolford, Pamers и Etam пътят ни по „Витошка“ продължава към H&M, където хвърляме един поглед за сутиени от избраните ни модели. Влюбваме се в спортни варианти на сутиена без банели, както и на сутиена тип „бюстие“ – в единия ни харесват дебелите презрамки, в другия – преплетените. И двата – в сив цвят - неочаквано секси за бельо.




Сутиен без банел H&M – 24.90, боксер – 12.90 лв.




Памучно повдигащо бюстие с преплетени презрамки H&M – 34.90 лв., стринг (3 броя в различни цветове) – 14.90 лв.

И понеже сме в центъра на София и търсим бельо, няма как да не се изкушим да влезем в света на лукса на La Perla. А там откриваме, разбира се, страстен по италиански вариант на повдигащия сутиен. В класическото червено, тази инвестиция започва да ни се струва разумна, макар и все още само мечта. Мечта в сет!




Повдигащ сутиен с подвижни подплънки La Perla - 429 лв., стринг – 174 лв.

И за финал - напред към най-еротичните измерения на задъжителните сетове в бельото! Дантелените, прозрачни чашки! Ах! Толкова красиви, че можем и да не ги слагаме, достатъчно е само да стоят там, в чекмеджето.

Всяка сутрин, когато го отваряме, ги поглеждаме с наслада, насищаме се с красота, и грабваме нещо по-функционално. Добре де, носим ги и е задължитело да ги има! Спираме се на два комплекта на ниво!

В задължителната черна дантела в комбинация с коприна от La Perla (ех, а бикините с висока талия към него...). Пак там, още от витрината сме завладяни и от светло-син модел с мека чашка, банел и дантела. Незабравим!




Черен сутиен от дантела със сатенирана коприна La Perla, 710 лв., бикини с висока талия – 520 лв.




Син сутиен с банел и дантела La Pera – 591 лв., стринг – 261 лв.

Вече със сигурност имаме супер секси летни интимни костюми. Сещаме се, обаче, че ни липсва нещо, за да сме напълно заредени за ежедневието с всички необходимите артикули под дрехите - чорапогащник. Но не обикновен.

Стъпката е ясна – обратно към Wolford! Там е царството на специалните чорапи и чорапогащници. Избираме си модели според тенденциите – веднага ни грабват очите вариантите с ефект на боти и на гладиаторски сандали. Супер интересни и супер актуални!


Чорапогащник с боти ефект Trish Wolford – 118 лв.


Чорапогащник с ефект на гладиаторски сандали Alyssia Wolford – 198 лв.

И за да имаме по-делови вариант, който е същевременно чаровен и нестандартен, се спираме на черен цвят, но на точки. Ще бъде носен!


Чорапогащник на точки Leonie Wolford - 74 лв.

Уморени, най-после сядаме да хапнем. Разговорите продължават да са владеят от току що приключилия разкошен женски лов. Кой сутиен за кой бюст е най-подходящ, кой ни е любим, кой ще носим най-често.

Доволни сме, смятаме, че имаме всичко най-необходимо в чекмеджето с бельо – най-нежната, съкровена, наша част от гардероба. За цялото лято напред. И след него...
 

More Shopping