Следва

Жизел се оттегли, но още го може!

Men's Exhibit: Новата колаборация на Champion и Todd Snyder

Наскоро обновената марка за спортни облекла “Champion” отново си партнира с базирания в...

All fashion преди 8 години

Наскоро обновената марка за спортни облекла “Champion” отново си партнира с базирания в Ню Йорк лейбъл за луксозни дрехи “Todd Snyder”, този път, за да създат линия от изчистени облекла за свободното време, носещи спортният дух на “Champion”.

Докато в предишното си сътрудничество за вдъхновение от марката се обръщат към ретро снимки на Клуба по лека атлетика в Ню Йорк, в най-новия проект се усеща едно изчистено съвременно звучене, актуализирайки класически парчета на “Champion” с нови материи, щампи и цветова гама.

Линията на дуото е наречена "City Sport" и включва суитчъри, произведени в нюанси на бяло, сиво, черно и тъмно синьо, а за по-модерен вид някои от любимите ни дизайн идват с ръкави с мокър ефект. Други ключови елементи от новата линия са горнища с къси ръкави, които виждаме в цвят каки, милитъри синьо и смел камуфлажен принт.










 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.