Следва

Усещане за младост

Beauty trend - Красива кожа

Тази пролет големите майстори на четката предвиждат една определена тенденция, популярна сред backastage приготовленията. И тя е

Beauty News преди 15 години

Тази пролет големите майстори на четката предвиждат една определена тенденция, популярна сред backastage приготовленията. И тя е, че жената за сезон 2009 е преди всичко естествена. Многото цветове, детайли и орнаменти по дрехите през идващата пролет не допускат никакъв особен грим, освен подчертаването на хубавото, чисто лице. Най-важното, за да влезеш в този тренд обаче, е грижите за кожата ти да започнат още от сега.

Освен редовните посещения в козметичния салон, най-важното е да поддържаш кожата си чиста и свежа всекидневно. За естествения грим е хубаво да започнеш с почистването, преди да нанесеш каквото й да било.

Избелващ тоник, който ще регулира омазняването и ще уравновеси тена на лицето. Хубави продукти имат Chanel с Purete Oil Control Purifying Lotion, Sparkling Clean Lotion на Estee Lauder, Pure Focus Purifying lotion на Lancome.

Фон дьо тенът също трябва да е внимателно подбран. Точният нюанс е най-важната стъпка. Рачитай на добрите: Clinique Super Balanced Foundation, Chanel Mat Lumière Foundation, Lancome Color Ideal.

Клепачите са чисти, можеш да придадеш малко изражение на погледа с фино нанесена спирала. Червилото, ако го има, трябва да бъде в естествени нюанси, с лек отблясък. Хубави розови цветове имат Dior, Lancome, Clinique, Max Factor или Bourjois.

Всички продукти можеш да намериш в магазините за селективна козметика.

More from View Sofia

More Beauty News