Следва

Пет от най-съблазнителните сесии на Пенелопе Крус вместо ЧРД!

Цялата фамилия Ноулс в бяло и разкош за сватбата на мама Ноулс

Ех, сватби, сватби...

Други преди 8 години

Когато майката на Бионсе - Тина Ноулс, се омъжи за Ричард Лоусън миналата седмица, прекарахме повече време, отколкото ни се иска да признаем, страстно любувайки се на роклята на булката от дизайнерката Romona Kevez. После отбелязваме как са облечени и останалите членове на фамилията, включително шаферката - Бионсе. Доста мечтателно.

Сватбеният ден се превръща в една бяла афера в стил Ноулс, спазвайки семейната традиция. А на моминското парти всяка има право да изрази себе си с различна рокля. Бионсе, например, в стил бохо покорява с плажни вълни в косите и цветна тиара.

Кели Роуланд също присъства на сватбата, облечена в изящен бял гащеризон и обувки в телесен цвят. (Чудим се дали това не е знак за някакво събиране на старото трио, или просто мечтаем.)

Разбира се, Соланж Ноулс също е там. Певицата, която се омъжи миналия ноември (отново потопена в бяло) изглежда обаятелено, както винаги, в свободен бял панталон и топ с един дълъг ръкав. Самата тя сподели снимка в Instagram от този семеен ден, с едно единствено заглавие: “Мама”.

И като че ли тези снимки затвърждават общоприетото мнение, че когато става въпрос за сватби, семейство Ноулс е сред първенците. Класа и изящество, които ще ни карат да търсим и занапред вдъхновение във всяко следващо “Да” от някой член на звездното семейство.

 

 


























More Други