Следва

Back in the game: Линдзи Лоън

Волен Сидеров и Деница Гаджева чакат бебе!

Волен Сидеров и Деница Гаджева чакат бебе!

People of art преди 8 години

Волен Сидеров чака син, или поне така твърдят колегите от BIG5.BG, които научили новината от брилянтни източници, опасно близки до лидера на „Атака“. Проверената ни информация сочи, че майката – бившата депутатка Деница Гаджева, с която Сидеров е интимен вече няколко години, е бременна в четвъртия месец.

Радостната вест била потвърдена и от втори източник от „Майчин дом“, където бъдещите родители са били на преглед броени дни преди Великден. Данните до момента са, че Деница Гаджева ще стане майка през септември. Тогава 59-годишният партиен лидер ще стане баща са сефте.

Към момента вестта е пазена в супер дълбока тайна, с която са наясно само трима човека – соченият за лява ръка на Сидеров депутат от Русе Десислав Чукулов, бившият народен представител и още по-бивш шофьор в централата – сливналията Димитър Димов и русата фурия Миглена Александрова, депутат в настоящия парламент.

„Волен е супер щастлив. Откакто научи новината не е на себе си“, призна довереният източник. Очевидецът на събитията предположи, че е напълно възможно бебето да се казва Никола, на името на таткото на Волен, който починал твърде млад.

Атакистът, който съобщи благата вест, се надява раждането на наследника на лидера да има и политически ефект. „Вярвам, че на предстоящите избори, които ще са малко след щастливото събитие, да вдигнем подкрепата. Нормалната логика е такава, дано вкараме повече депутати“, кръсти се националистът от Северна България, настойчиво пожелал анонимност.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра