Следва

“ФОТОГРАФИИ” - изложба на Елина Кешишева

Дива премиера

На 30 април ще имате шанса да посетите една дива предпремиера на аржентинския филм „Диви...

Movies & TV преди 8 години

На 30 април ще имате шанса да посетите една дива предпремиера на аржентинския филм „Диви истории”, продуциран от самия Педро Алмодовар.

Впечатляващият комедиен сюжет с убийствен сарказъм разказва шест различни истории за отмъщението с много черен хумор.

Премиерата ще бъде отбелязана у нас с Диво парти веднага след прожекцията във фоайето в Дома на киното.

Творбата на Дамиан Шифрон беше един от най-силните претенденти за чуждоезичен Оскар 2015 и се превърна в абсолютен хит в родината си – с 10 от местните академични награди!



Продуцираният от Педро и Агустин Алмодовар филм с взривоопасния си сюжет е предпочитано заглавие в много латиноамерикански страни, беше абсолютен фестивален хит за публиката от Кан и десетки други кинофестивали по света. Всеки един от героите на тези несвързани помежду си сюжети е доведен до предела на своите яростни емоции.

„Диви истории” има номинация за „Златна палма” - Кан ’14, Наградата на публиката - Осло ’14, Наградата на публиката - Сараево ’14, Наградата на публиката за най-добър чуждоезичен филм - Сао Пауло ’14.



Билетите за предпремиерата на „Диви истории” се продават на касата на Дом на киното. Можете да си закупите и online на: services1.ibs.bg или чрез закупуване на БИЛЕТ в кен от търговската мрежа.

Цени на билетите - 6/8 лева

 

More Movies & TV