Следва

My Style: Бети Церовска, изкусен дизайнер на бельо

10 похотливи ангела, или новите момичета на Victoria's Secret

Семейството на ангелите постоянно расте, а от скоро станаха ясни и новите постоянни попълнения...

Fashion преди 8 години

Още от първия лъскав спектакъл на ангелите на Victoria's Secret през 1997 със звездните Хелена Кристенсен и Стефани Сиймор, дефилетата се развиват все повече и повече, привличайки най-големите имена от света на моделите: Жизел Бюндхен през 1999, Наоми Кембъл, Тайра Банкс, за да стигнем днес до постоянния, супер красив, състав: Адриана ЛимаАлесандра АмброзиоБехати Принслу, Кандис Суейнпул и Лили Олдридж. Хубаво е, че семейството на ангелите постоянно расте, а отскоро станаха ясни и новите постоянни попълнения:

Елза Хоск
Държава: Швеция
Преди да започне да дефилира за Victoria's Secret през 2011, Хоск е била професионален баскетболen играч в родината си. 



Як Ягачак 
Държава: Полша
Полската гордост е навсякъде - от подиумите на Ralph Lauren и Michael Kors, до тези на Public School. Преди да започне да гради кариера като модел, се е занимавала активно с лека атлетика, подобно на сестра си, която е професионалист и активен състезател. 



Джасмин Туукс
Държава: САЩ
Калифорнийската красавица започва бляскавата си кариера от рекламна кампания на Abercrombie & Fitch, която я отвежда до подиумите на Tom Ford, Marc Jacobs и Dolce& Gabanna. Може би влечението към модата се предава по наследство, имайки предвид, че майката на Джасмин е известен сред знаменитостите стилист. 

Кейт Григориева
Държава: 
Русия
Преди да започне да дефилира за Stella McCartney, Versace, и Dolce&Gabbana, крехката рускиня се е занимавала професионално с бални танци, участвала е в конкурса Miss Russia 2012 и има бакалавърска степен по маркетинг. 

Лаис Рибейро
Държава: 
Бразилия
Рибейро дефилира за пръв път за Victoria's Secret през 2010, като преди това често се е появявала по дефилетата на Oscar de la Renta, Jean Paul Gaultier и Balmain. Преди да започне да прави първите си модни крачки, красавицата е завършила училище за медицински сестри. 



Марта Хънт
Държава: 
САЩ
Блондинката е забелязана за първи път на конкурс за модели в родния й щат Северна Каролина и оттогава насам е дефинирала за Chanel, Dolce & Gabbana и Prada, преди да се присъедини към Victoria's Secret през 2013. 


Роме Страйд
Държава:
 Холандия
Холандката е е едно от най-търсените лица по време на седмиците на модата и редовно присъства по дефилетата на Chanel и Louis Vuitton. Присъединява се към отбора на Victoria's Secret през 2014, а през свободното си време се занимава активно със спорт - балет, пилатес и бокс. 



Сара Сампайо
Държава: 
Португалия
Сампайо може и да е една от най-фините представителки на нежния пол, но също така е горда притежателка на кафяв колан по карате и свири на цигулка.



Стела Максуел
Държава: 
Великобритания
Стела е родена в Белгия, но прекарва детството си в Нова Зеландия, където е и открита за първи път. Дефилирала е за почти всички големи модни къщи, включително Marc Jacobs и Jeremy Scott, а сред ангелите на Victoria's Secret се появява за първи път през 2014. 


Тейлър Хил
Държава:
 САЩ
Родената в Колорадо прелест е запалена по зимните спортове и най-вече по сноуборд. Любимка е на модните къщи Chanel и Fendi и присъства на всяко тяхно дефиле по време на модните седмици. Любопитен за нея факт е, че е открита от моден букър не по време на кастинг или конкурс, а в плевня. 

 

Очаквай утре снимки на новите ангели и от подиума на Victoria's Secret, както и точните им мерки, години и други тт-данни. Бъдещето е тяхно, ще е добре да ги познаваме! 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.