Следва

Street Style вдъхновения... Когато анцугът е тооолкова шик!

Fashion Battle: Риза от деним

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от любимата деним риза, нейните разновидности и скъпоценното винтидж усещане, което ни носи...

Shopping преди 8 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена първоначално Fashion battle, първо опитоми есента, а отскоро е Fashion battle - spring wardrobe planning, и продължава и днес, като поставя един срещу друг по двама от модните ни редактори, които се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от пролетно-летните предложения, съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е вдъхновен от любимата деним риза, нейните разновидности и скъпоценното винтидж усещане, което ни носи.

И двата избора днес са от ViewSofia Shop. Вижте:


Мирела



В ритъм с времето навън днешният ми шопинг избор е страхотна риза от деним, много яка, много ретро, която идва от Gap 1969 точно навреме, за да ми стане любимия избор за пролетта. Обожавам я, защото е страхотен партньор за експерименти, съчетавам я с цветни джинси с принт или залагам на актуалната комбинация в деним от глава до пети. В дъждовните дни вкарвам малко забавен цвят и индивидуалност с ефектни аксесоари или любима ярка чанта. 

www.viewsofia.com/shop

Габриела

Моята дънкова риза заема главна позиция сред basic елементите в гардероба ми. Обичам я в boyfriend кройка, цвят индиго и съчетана с цветни аксесоари. Без ненужни експерименти, тя успява да разчупи класическите комбинации, с които сме свикнали до болка и да прави ежедневието поне с една идея по-цветно. За дългоочаквания топъл сезон, захвърлям boyfriend дънките и съчетавам винтидж красавицата Levi's с миди полата, без която не бихме могли да се наречем почитатели на тенденциите. 

www.viewsofia.com/shop

 

Анкета

Koя от двете любими деним ризи ти харесва повече?

More Shopping