Следва

Вечеря за двама

Дизайн за вдъхновение: Пролет на стената

Пролетта е завладяла чувствата, мислите и всяка малка частица от нас. Времето, когато всичко се събужда за нов живот, просто няма как да не дадем такъв и на нашите жилища...

All About Life преди 8 години

Пролетно е. В чувствата, мислите и всяка малка частица от нас. Времето, когато всичко се събужда за нов живот, изисква да дадем шанс и на нашите жилища да задишат с нов ритъм, по-свеж и по-оптимистичен.
Защото вдъхновението идва спонтанно, породено е от всевъзможни неща и обикновено ни събаря изведнъж, без дори да сме очаквали.

И така, водени от силно въодушевление, с много музи под ръка и устремени към съвършенство, каквото само природата може да ни даде, съвсем логично си я взимаме в къщи. Не, няма да редим безброй цветя и да правим градини, там, където не им е мястото... а просто ще рисуваме, като деца по стените.

И ще получим една наистина уникална картина, която, щрих по щрих ще пренесем в покоите на душите ни - нашите божествени домове.

Собствениците на тази спалня избират тапет от Cole & Son, с мотив, напомянщ безкрайна гора в нежните нюанси на виолетовото. 

Гостите на това семейство ще се радват на уникална атмосфера, благодарение на този принт на пеперуди, дело на финландския художник Ръд Бърк, "облякъл" цялата спалня. 

Още една версия на пеперудите на Бърг. Черното винаги е било стилно!

Една трапезария, изпълнена в уникален тапет на известната фирма Morris & Co.

Лондонският дизайнер Майкъл Маккена декорира стаята на синовете си с тапет от Джоузеф Франк. 

Стената в тази трапезария е ръчно изрисувана от Gournay - британска компания за интериор, специализирана главно в изработаката на тапети. 

Шведската компания Sandberg's Raphael възражда фреските гоблени от 18-ти век, в този прекрасен тапет.

Rebel Walls предлага тези тапети, с които ще имаме чувството, че сме на излет в гората. 

Този прекрасен тапет от Lewis & Wood прави сивата облицовка да изглежда по-малко скучна.

Природата влиза в тази нюйоркска спалня с този ръчно изрисуван мотив върху стената. 

Класически тапет от Жоузеф Франк. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.