Следва

Всички важни тенденции на Пролет 2015: Обширен обзор за вдъхновение!

Men's Еxhibit: Вдъхновяващи далечни дестинации и подхождащите им визии според Ted Baker

По повод на пускането на своя мъжки Holiday shop за пролет-лято 2015, британският бранд...

All fashion преди 8 години

По повод на пускането на своя мъжки Holiday shop за пролет-лято 2015, британският бранд Ted Baker направи своя селекция от страхотни летни дестинации и каква е перфектната визия за господата, веднъж стъпили там.

И тъй като ни е почивно и празнично на прага на отпускараски дни, следващите дестинации и снимки ни служат за вдъхновение за летни приключения. Вдъхновяват и за страхотни стилни мъжки визии, било то разхождани и по не чак толкова далечни и екзотични места.

Езерото Хилиър, Австралия
/ на снимката горе/

Впечатляващото розово езеро е на първо място във ваканционната хит листа. Намиращо се до границата на остров Мидъл, 600-метровото езеро има постоянен ярко розов цвят, причинен от наличието на особени микроводорасли на име Dunaliella salina. Невероятна гледка!

Какво да носят господата за хубаво розово selfie пред езерото? Ted Baker предлагат пастелна графична тениска в комбинация с шорти в синьо, лилаво или корал и ленено сако. За финал – чифт минималистични кожени чехли.





Шефшауен, Мароко



Шефшауен е град в северозападната част на Мароко, характерен със своите сини сгради. Създаден през 1471 и сгушен в планината Риф, недалеч от Танжер, градът има около 200 хотела, приютяващи вълните от туристи, любопитни да видят изцяло синята архитектура.

Син костюм с шорти би бил супер камуфлаж, но от Ted Baker препоръчват да има и визии, които да отличават мъжете от всичко наоколо. За тази цел предлагат slim-fit памучни панталони в „загорял" оранж или бежово и риза с къс ръкав с принт. Като връхна дреха – ленен блейзер или bomber jacket, в зависимост от степента на официалност на случая.





Номадска къща в пустинята, САЩ



Скрита в средата на аризонската пустиня, това е дестинацията за бягство от света! Къщата е частна собственост и съответно не е популярна ваканционна дестинация, но с няколко милиона долара би могла да бъде получена.

И това място е извор на вдъхновение за супер мъжи визии от Ted Baker – яке от тъмен деним, чифт ленени панталони и риза с къс ръкав и принт. И книга – ще бъде нужна там!





Градината "Las Pozas", Мексико



Градината със сюреалистични скулптури са намира в тропическите гори на Мексико, на 8 часа на юг от границата с Тексас. Създателят на това вземащо дъха място е ексцентричният Едуард Джеймс, английски поет и милионер.

За тези, които имат щастието да посетят това чудо, Ted Baker предлагат нестандартна визия, включваща блейзер с флорален принт, памуча блуза, вълнен панталон и вратовръзка. Друг вариант е жакардов блейзер. Завършващият елемент – кожени обувки в два тона.




Ted Baker и обобщават задължителните аксесоари за пътуване – слънчеви очила, качествени обувки и колани, чанта с тоалетни принадлежности и хубава пътна чанта.



Тези далечни цветни чудеса безспорно вдъхновяват и зареждат, а визиите на Ted Baker пасват страхотно! Но ще изглеждат страшно стилно не само там - лесно си ги представяме носени от господата по близки ширини, а и в летния град.
 

More All fashion