Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 04.05 – 10.05

Месечен ХОРОСКОП - Май 2015

През първите десет дни на месец май ще намалее деловата активност. Това не се дължи само на празничните дни, но и на не много благоприятното положение на планетите...

Astro преди 8 години

През първите десет дни на месец май ще намалее деловата активност. Това не се дължи само на празничните дни, но и на не много благоприятното положение на планетите. В този период трябва да бъдем внимателни и да не взимаме прибързани решения.

На 8-ми май планетата на любовта Венера влиза в зодиакалния знак на Рака и в отношенията ще се появят нови нюанси, връзките ще станат много по-интимни. По време на транзита на Венера в Рак, влюбените ще има желание да си останат вкъщи, да водят интимни разговори и да изживяват моменти на дълбока емоционална близост.

До 8-ми май се ползваха с успех добрите събеседници и тези, които умеят да поддържат разговор, но след 8-ми май ситуацията малко ще се промени. Ще ни се иска не само да водим интересен разговор, но и да чувстваме проявата на любов и грижа. Това е време за романтика, сантиментални истории и сериали. Но прекалената чувствителност има и обратна страна - силна възприемчивост и повишена обидчивост. Този месец е добър за семейните хора, които ще виждат повод за радост и щастие дори в най-малките семейни събития. Май е подходящ за организиране на семейни празници и събирания по съседски. Благоприятно време за романтични срещи, годежи и сватби.

На 19-ти Меркурий ще стане ретрограден и ще предизвика много грешки и взимане на погрешни решения. Ще активизира бъбривостта, разхвърляността, разсеяността. След 19-ти май и до края на месеца, трябва много внимателно да се четат писмата, споразуменията и договорите, защото нараства вероятността да пропуснем нещо важно и да направим грешки. Ако ни предстои важна среща, добре е да разполагаме с повече време, поради вероятността от забавяне, особено по пътя. По това време често обикновените писма се губят, а информацията се подава непроверена, затова е необходимо всичко да се проверява по няколко пъти. През този период може да прегледаме всичките си документи, да въведем ред на работното място или на бюрото. Ако си спомним за отдавна забравена и несвършена работа, сега е времето да я доведем до край или да прегледаме всичко отново.

4-ти май – пълнолуние
18-ти май – новолуние
21 май - Слънцето преминава в знака Близнаци

ОВЕН 21.03 – 20.04

През май може да установиш много полезни контакти и да получиш новините, които отдавна си очаквал. Много представители на този знак ще проведат успешни преговори и ще обсъдят въпроси, свързани с бизнес сътрудничество. Не разчитай на лесен успех: за постигане на целите ще трябва доста да се потрудиш. Всички документи, които предстои да подпишеш, изискват сериозна проверка; важните решения е добре да се вземат в края на месеца - по това време ситуацията ще стане напълно ясна и разбираема.

Личният живот ще се оживи значително, има вероятност от романтични срещи, емоции, поява на взаимна любов. Мъжете Овни ги очакват бурни страсти, пътувания и много необичайни впечатления.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този месец е свързан с активна комуникация и във всички случаи важна роля ще играе твоят чар и привлекателност. Те ще ти помогнат да реализираш амбициозните си планове и да се сдобиеш с благоразположението на колеги и висшестоящи. Отличен шанс да постигнеш много неща, без да полагаш големи усилия.

Май може да донесе големи промени в личния живот, тъй както е благоприятен за решителни стъпки - като годеж и брак. Мечтите свързани с тези важни въпроси ще се осъществят, а близките ще са доволни от твоите грижи и внимание. Ако те безпокоят отношенията с по-възрастните роднини, май е най-доброто време да ги уредиш. Възможно е някой близък да дойде да те посети и да остане за по-дълго време да ти погостува.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Всичко тайно - става явно. Но в началото на месеца ще ти се отдават именно тайните дела. И започвайки от второто десетдневие - твоите намерения, решения и действия, ще станат толкова явни, че може да обезкуражат опонентите ти, поставяйки ги в защитна позиция. За да се справиш с трудните въпроси и в случай на сблъсък, се старай да търсиш консенсус, използвай дипломатически прийоми и фини интелектуални схеми. В края на месеца си служи само с логика, пази се от интриги и измама.

РАК 22.06 – 23.07

Началото на май ще бъде спокойно време за Раците, само нежелани обаждания и дребни недоразумения може да го помрачат. Важни събития през този период не се очертават, така че може да подложиш на анализ свършеното и да направиш планове за бъдещето. В края на месеца ще бъдат положително решени важни за теб финансови въпроси и ще приключат организационните мероприятия за преструктуриране на бизнеса.

За много Раци личният живот ще излезе на преден план, засенчвайки професионалния. Първата и втората декада на май може да те върнат временно към стари чувства и връзки, но скоро вниманието ти ще бъде привлечено от съвсем други хора. Семейните двойки ще имат възможността да се насладят на спокойствие и хармония и трябва да се възползват от това, за да укрепят отношенията си. Тази положителна атмосфера може да бъде помрачена от проявата на обидчивост и подозрителност, затова се старай да се контролираш. Настроението ти е променливо и в трудна ситуация добър помощник може да ти бъде чувството за хумор.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Постигането на целите, които си си поставил ще изисква от теб всички сили и затова е важно да не прекаляваш и да не се преуморяваш. В социалната сфера също е необходимо обмисляне на стъпките и активна дипломатическа работа, с агресия и нападки няма да успееш да решиш нищо. Търси партньори, които са надеждни и на които имаш доверие, използвай таланта си да убеждаваш и да управляваш съдбите на околните. В края на май бъди особено бдителен във финансовия сектор - може да те измамят и подведат с благотворителност.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Опитай се да не бързаш, ако се наложи да взимаш важни решения: така има шанс да се ориентираш в случващото се и да избегнеш грешките. Не забравяй, че сега твоите действия могат да положат основите на бъдещо благополучие за години напред.

Най-трудния и напрегнат период за Девите ще бъде края на май. По това време самостоятелната работа е за предпочитане, а за помощ се обръщай не към колегите, а към по-висшестоящите. Основното е да не губиш самообладание. В крайна сметка, много въпроси ще бъдат успешно решени, отношенията с колегите ще се подобрят и ще бъде възможно да направиш няколко успешни пътувания.

В края на месеца, когато в личния живот може да се появят трудности, запази спокойствие и не бързай да изясняваш недоразуменията с партньора си: има вероятност отношенията да се объркат още повече.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Май се оказва доста сложен за теб, изискващ постоянна бдителност и в същото време - готовност за поемане на риск. Ако искаш да постигнеш нещо, а не просто да запазиш съществуващото (това се отнася не само за финансите, но и за всичко, което има стойност за теб), приготви се за поредица от непрекъснати изпитания. Необходимо е да работиш усилено, когато другите почиват, да предлагаш услугите си настойчиво, да запазиш търпение, когато околните дават воля на емоциите си и като цяло да се държиш като човек, който знае какво иска и е готов на всичко заради това.

Твърдост, упоритост, настойчивост ще се изисква във всички сфери от живота. По природа Везните са дипломатични и мили, но през май ще се наложи да покажат своите силни и остри зъби. Колкото по-решително действаш, толкова повече ще те уважават. Разбира се, би предпочел отношения с приятелска симпатия, но сега, уви, не е възможно да избираш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите май ще бъде неутрален месец, но има голяма вероятност, твърде бавното развитие на нещата да подразни представителите на този знак. Първите седмици ще те накарат да се поизнервиш, защото няма да бъдат добър период по отношение на личния живот, финансовите дела и бизнеса. Професионален растеж в този период е малко вероятен за всички представители на знака. В средата на месеца, ще започне период на малки, но приятни промени, а какви ще бъдат резултатите от тях, ще разбереш през лятото. От теб се изисква само да запазиш спокойствие, да не бързаш и да решаваш всички проблеми дипломатично.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Твърдата принципност, към която се придържаш в последно време, може да подложи на изпитание твоите бизнес партньорства, брачните отношения и да доведе до нарушаване на договорите. Прояви мъдрост и потърси по-демократични решения за неутрализиране на конфликтите и отстраняване на пречките в отношенията. През първата половина на май - внимавай за здравето си, особено за хормоналната система, а през последното десетдневие не се поддавай на провокации, пази се от измами и лъжи.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За Козирозите май ще бъде добър месец за демонстрация на организационни умения и на способност да се справят със сложни, понякога непредсказуеми ситуации. Ще се наложи да се занимаваш с разнообразни дела, да вникваш в детайлите на сложни работни процеси и да координираш съвместни дейности на хора, свикнали да работят самостоятелно. Решаваща роля за справяне с много професионални задачи ще има намесата на влиятелни лица или използването на стари връзки.

Месецът е благоприятен за личния живот, очаква те радост, щастие, взаимно разбирателство. Доказалите се с времето връзки ще се радват на нови усещания, а отношенията ще се подобрят. При дамите може да се появи влиятелен обожател. Отнасяй се с особено внимание към запознанствата в първата половина на месеца –може да бъдат доста лекомислени и е малко вероятно е да прераснат в дългосрочни отношения.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02
За Водолеите май ще премине леко и непринудено, лесно ще постигаш разрешаване на важните въпроси, провеждайки успешни преговори и наслаждавайки се на общуване с приятели. В началото и средата на месеца е добре да се върнеш към проектите, които по някакви причини не си могъл да осъществиш, вместо да се захващаш с нещо ново. Успех ще имат тези, които учат и се занимават с преподавателска дейност, както и всички, чиято работа е свързана с документи. Май ще създаде благоприятни условия за развитието на любовните отношения и напредък по всички въпроси, свързани с дома и семейството. Но и тук също не е необходимо да се бърза: в първите дни от месеца, промените ще бъдат толкова незначителни, че може да не ги забележиш. Освен това, през този период, са възможни недоразумения и конфликти, поради емоционални причини.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не всички събитията през май ще бъдат радостни, но този месец със сигурност ще донесе и приятни промени. Особено обещаващо изглежда края на месеца, именно в този момент ще бъдеш в състояние да разрешиш някои проблеми от миналото и значително да се придвижиш напред. Началото и средата на май ще бъдат доста сложни: в отношенията с колегите може да се появят проблеми, а неизпълнените обещания да нарушат твоите планове. Бъди внимателен при решаването на бизнес проблеми, не се съгласявай на рисковани и авантюристични предложения. В сложни ситуации се обръщай за помощ и подкрепа към по-висшестоящите: те ще бъдат на твоя страна. Третото десетдневие на май, за много Риби, ще се превърне в един от най-натоварените със събития и в същото време успешен период.

Първата половина на май е много благоприятна от гледна точка на личния живот. В този момент околните ще бъдат по-внимателни към теб и ще те подкрепят в трудните моменти. В средата на месеца, ситуацията малко ще се усложни, може да се появи напрежение в отношенията с приятели и роднини. Не забравяй, че всички разногласия са преодолими и бъди готов на компромиси.

More Astro