Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 04 - 10 май

Броени часове остават до световното благотворителното бягане "Крила за живот"

90 000 атлетa се записаха да участват в надпреварата на 3 май, за да се състезават в подкрепа на хората с увреждания на гръбначния мозък...

Events преди 8 години

90 000 атлетa се записаха да участват в надпреварата на 3 май, за да се състезават в подкрепа на хората с увреждания на гръбначния мозък. Броя хора за второто световно благотворително надбягване „Крила за живот“ (Wings for Life World Run) наистина говорят сами за себе си.

Wings for Life World Run не е просто състезание в 35 населени места по света, а наистина глобално събитие в епични размери. Повече от 200 камери ще следват екшъна по трасетата, около 400 сателитни сегмента ще бъдат използвани да покажат това мащабно благотворително събитие на вашите екрани.

Все още можете да се запишете и за т.нар. Селфи Run, така че до 3 май регистрираните участници ще продължават да растат.

Акро-параглайдинг атлетът от България Веселин Овчаров, заминава със своя отбор „Fly the Earth” в Букурещ този уикенд, за да участва на живо в надбягването заедно с много други доказани спортисти. Той е силно ангажиран в кампанията, и привлича свои приятели към каузата. Журналистът Атанас Марков от Autobild ще се надбягва в съседска Турция, и дано приложи страстта си към скоростите и в марантонките върху асфалта.

Мащабът на събитието може да бъде съпреживяно най-пълноценно на живо. Повече от шест часа пулсиращи телевизионни кадри на живо ще дадат шанса на тези, които няма да участват, да следят състезанието в реално време на: www.wingsforlifeworldrun.com.

В допълнение на всичко това, радио шоу на живо което ще следи екшъна в 35-те места по света може да слушате онлайн на: www.wingsforlifeworldrunradio.com

Екшънът не спира до тук. Проследяването на живо позволява на зрителите по света да проследят действието отблизо, докато тече търсенето на новия световен шампион.

Събитието, което ще разтърси света започва в 14.00 часа местно време в неделя 3-ти май и ще бъде състезание като никое друго – събирайки световните професионални бегачи и аматьорите в един опит да надбягат подвижните финиш линии под формата на страховитите „коли-ловци“.

Едно е сигурно тази неделя, всички събрани средства се инвестират за изследвания и лечение на травми на гръбначния мозък.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?