Следва

Принцесата е вече тук!

Звезден Instagram на седмицата... Тейлър Суифт и Наоми, Адриана Лима и Гага, Рийз Уидърспун и Бруклин

И тази седмица надникваме в профилите на любимите ни звезди, и тази седмица ти показваме парченца от личния им свят, под формата на Instagram кадри.

People of art преди 8 години

И тази седмица надникваме в профилите на любимите ни звезди, и тази седмица ти показваме парченца от личния им свят, под формата на Instagram кадри.

Разбира се, започваме с Лейди Гага, която саботира сутиените на Victoria's Secret, ползвайки кучето си за секси прикритие; продължаваме с Адриана Лима, която май ще се окаже първата, за която се сещаме, публикувала съвсем нормално селфи след тренировка, когато здраво се е изпотила; после идва ред на обляклата нищо Рита Ора и на участващата в маратон Мишел Монаган.

За къде ли бихме били, ако в седмичния ни обзор липсваше Ким Кардашиян, но пък за първи път в него добавяме кадър на Бруклин Бекъм, който се похвали в Instagram с речта на майка му в училище. Тейлър Суифт пък се изфука със своите супер секси приятелки, а Наоми Кембъл с възможността да завърти главата дори и на гвардейците.

Вижте останалите моменти в галерията горе...

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра